3.7.08

Atsiiih


Onkohan tässä kämpässä harvasta laudoituksesta ja hyvästä tuuletuksesta huolimatta sittenkin hometta? Suomessa olin totaaliallergiaton, täällä aivastelen taas aamut käyntiin ja herään öisin korvien infernaaliseen kutinaan. Homeellehan sattuneista menneisyydellisistä syistä olen erittäin yliherkkä. Eikä täällä kai koko ajan voi jotain allergisoivaa ympäristössäkään kasvaa.

Ollaan haahuiltu siskon ja sen miehen kanssa Delftissä ja Hoek van Hollandissa, tänään Antwerpeniin. Kunhan ne herää. Pitäisi samalla alkaa valmistautua seuraavaan reissuun; maanantaina bussi suuntaa kohti Arlesin fotofestivaaleja ja sitä ennen tarvitsen yhtä ja toista. Me kun nukumme teltoissa leirintäalueella, koulu on pihi. Arlesista valun ylämäkeen kohti Chamonixia jotenkin, ja siellä on sentään kämppä, mutta sitä ennen viisi-kuusi vuorokautta telttamukavuutta puolivieraan ihmisen telttakamuna. Jii-haa.1 kommentti:

  1. Meillä taas on toisin päin. Aivastelen ja olen tukossa täällä kotomaassa, mutta Hollannin lomalla nokka oli auki ja olo hyvä. Epäilen nenän tukkoisuuden syyksi talvella ostamiani untuvatäkkiä ja -tyynyä, jotka myyjän mukaan sopivat erittäin hyvin myös allergiselle, koska ovat niin hyvin puhdistettua untuvaa. Taisi olla myyntipuhetta :(    Hometta uskoisin olevan jokaisessa hollantilaisessa kämpässä jonkin verran. Sen verran huteria ovat vesieristeet niin katoissa kuin kylpyhuoneissa.

    VastaaPoista