9.8.09

Kyllä tämä blogi on vielä hengissä


Pitkästä aikaa. Japanissa emme olleet kovastipaljon verkossa - oli muutakin tekemistä. Suomessa keskityin live-elämyksiin eli omien tyyppien seurassa hengaamiseen ihan ilman minkäänlaista nettikäyttöliittymää. Jäi sitten tämä bloginpito vähän vähemmälle, mutta kai se tästä, kun muutaman viikon päästä alkaa taas koulu ja yksinäisemmät illat...


Suomesta lähteminen oli suunnattoman vaikeaa. Olin jotenkin kuvitellut kesän alussa, että seitsemän viikkoa riittäisi hyydyttämään minut ja tuomaan jonkinlaista koti-ikävää Delftin suuntaan, mutta ei sellaista kyllä ikinä tapahtunut. En olisi millään malttanut lähteä pois.


Oli kyllä paras kesä naismuistiin. Kohokohtia:  • sisarentyttäreni Ronja

  • kalareissu Vaarin kanssa

  • saunan lämmittäminen mökillä

  • Japani

  • kesäyöt ja niiden valo

  • Kannaksen reissu suvun kanssa

  • hengailu vanhempien luona


Omien parissa oli niin hyvä olla. Taidan olla vähän huono expat.


Mitähän tässä nyt olisi sitten vielä tapahtunut? H sai työpaikan Regensburgista, joten tämä meidän kaukosysteemi jatkuu seuraavatkin kaksi vuotta, minkä verran hänelle sitä postdocia luvattiin ja minulla on opintoja jäljellä. Nyt pitäisi järjestää hänelle asunto sieltä, minulle halvempi asunto täältä (nyyh! Hyvästi Delftin 1580 rakennettu ihana koti), uusi sairasvakuutus, kaikkea sellaista. Regensburgiin on sellainen pauttiarallaa 7 tunnin matka, joten tuskin H ihan joka viikonloppu kotiin Hollantiin ehtii.


Viikon päästä ajattelimme vielä lähteä katsastamaan ko. pikkukaupunkia Tonavan varrella. Lundissahan minä en koskaan tullut edes käyneeksi, mikä vähän häiritsi.


Kiitos vielä kesästä kaikille niille, jotka majoittivat meitä, kestitsivät meitä, olivat seuranamme ja viihtyivät kanssamme! Tulee ikävä, mutta taas muutaman kuukauden päästä nähdään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti