19.11.09

Oli niin kiva viikko


Sisko ja siskontytär olivat kylässä viikon ajan. Emme turisteilleet ympäri Hollantia, vaan hengasimme lähinnä tässä kodin piirissä. Viisi kuukautta vanhan ehdoilla on helpompi toimia, kun ei yritä liian hankalia siirtoja. Ehtii sitä Amsterdamiin myöhemminkin.


Ronja on kyllä takuulla maailman kaunein ja ihanin vaavi. Tottui tähän tätiin aika äkkiä ja hymyili kovasti. Maanantaina Hollannin tytöt kävivät ihailemassa pientä ja eilen teimme esitelmää porukalla, joten talossa on ollut enemmänkin populaa ajoittain. Nyt tuntuukin kovin hiljaiselta ja tyhjältä täällä.


Oli kyllä ihan mahtavaa viettää aikaa Riinan ja Ronsun kanssa. Koulutyöt jäivät vähemmälle ja nyt onkin sitten taas aika paiskia töitä urakalla. Sitä ennen kuitenkin ohjelmassa Paris Photo, jonne lähdemme tyttöjen kanssa ajamaan huomenaamulla kahdeksan maissa. Kolme kuskia, viisi tuntia ajamista, pitäisi onnistua... vaikka minua hieman hirvittää se, että kaikilla kolmella on ollut ajokortti vasta kesästä. No. Eiköhän se tästä, rauhallisesti mennään.

1 kommentti:


  1. Meilläkin oli tosi kivaa! Nyt totutellaan taas kotioloihin. Toivottavasti Pariisissa menee kaikki hyvin. Terkkuja tytöille!

    VastaaPoista