28.8.10

Junassa on hauska matkustaa


Aika siirtyä Delftiin. Junalla, tällä kertaa. Mutta täytyy kertoa, että lentäminen ei enää pelota. Syy on outo: neljästä viimeisimmästä lennostani kolmella on ollut tekninen vika.


Eka oli se Amsterdam - Entebbe, jonka moottori kosahti kesken matkan. Seuraava oli Amsterdam - Helsinki, jolloin matkustamoon levisi savun ja kemikaalien haju, ja hyllyiltä jouduttiin tutkimaan kaikki käsimatkatavarat ja melkein kai laskeuduimme puolimatkaan Saksaan. Sitten heinäkuussa Suomesta tullessani kumpikin moottori sammahti kiitoradan alkupäässä ja APU:kin meni pois päältä.


38 lentoa takana, niistä kolmella tapahtunut jotain. Aika huono onni. Mutta pelon se on vienyt. En ymmärrä miksi. 

3 kommenttia:

  1. Yleensä vaaran kokeminen tuo varmuutta. Sama asia myös autoa ajaessa. Aikoinaan pelkäsin ihan hysteerisesti kolareita, mutta nykyisin asenne on "kolahtaa jos kolahtaa". Pelottavin kokemus oli 3 vuotta sitten kun Turun moottoritien Säkylään vievässä liittymässä oli peilijää ja auto lähti heitteleen n 80 km/h vauhdissa. Oltais lennetty pöpelikköön jos en olisi muistanut jarruttaa ennen kurvia.

    VastaaPoista

  2. Petri on varmaan ihan oikeassa. Pari viikkoa sitten en uskaltanut ollenkaan ajaa autolla Madeiran vuoristoteitä, sen jälkeen Amsterdamissa ajaminen tuntui aivan lastenleikiltä!

    VastaaPoista