11.2.06

Tossut Terschellingistä


Konttilaiva kippasi myrskyssä viitisenkymmentä konttia mereen ja nyt Terschellingin rantaan pohjois-Hollannissa on ajautunut sisältö: tuhansia kenkiä. Siitä vaan valitsemaan.Ollaan tehty Empun kanssa turistiasioita. Käytiin eilen uudessa ja vanhassa kirkossa sekä Scheveningenissä ja Haagin keskustassa. Tänään palloiltiin kaupungilla ja torilla, kunnes alkoi sataa rakeita. Minä olen selvästikin vielä toipilas, kun olen ihan poikkí pienen kävelyn jälkeen.2 kommenttia:


  1. Sinne vaan sopivaa kokoa etsimään! Tuo tinnitus voi liittyä jotenkin sisäkorvan tasapainoelimen nestepintaan, varmaan tulehduksessa tilanne muuttunut. TOivottavasti tinnitus ei tule takaisin korvan parannuttua! Onpa kummaa se terveydenhoito siellä! Pitäiskö niitä mummon ja vaarin lentolippujakin jo alkaa varailla? Terv Maami

    VastaaPoista
  2. Jaa, mitäs mummo & vaari siihen sanovat? Keukenhofin tän vuoden aukioloajat näkee tuolta:

    http://www.keukenhof.nl/    Näyttäis olevan 23.3. - 19.5. Siellä on tarkempikin ohjelma. Joku huhtikuun loppupuolen ajankohta saattais olla paras, huhtikuun alussa H:n porukat tulee kylään ja 30.4. me ollaan varmaan Amsterdamissa. Pitäisi alkaa sumplia, kunhan ensin kuulee, mitä itse matkaajat sanovat. :-)

    VastaaPoista