9.1.10

Avajaiset


Näyttelyn avajaiset olivat eilen illalla. Rakensimme vielä minuutteja ennen H-hetkeä, joten aika loppupaniikki tuli. Kaikki sujui kuitenkin hienosti, väkeä oli satoja, kommentit positiivisia ja proseccoa riitti koko jengille. DJ soitti ja juhlapuhujat puhuivat lyhyesti. Opettajat kävivät halaamassa ja onnittelemassa meitä ja kaikilla näytti olevan hauskaa. Lisäksi Hollannin tyttöjen vanhemmat ja sisarukset tunnistivat minut ja tulivat kaikki juttelemaan ja poskipusuttelemaan ja kertomaan kuinka ovat kuulleet minusta niin paljon (glups).  Oli ihan älyttömän hauskaa, ainoa mitä olisi vielä voinut toivoa oli että oma puoliso ja perheenikin olisi voinut olla paikalla.


Nyt on siis näyttely auki yleisölle, tervetuloa!


  

4 kommenttia:


 1. Onneksi olkoon! Ison työn valmistuminen on aina upeaa ja helpottavaa!

  VastaaPoista

 2. Wow! Kyllä nyt kelpaa kuohuvaa ottaa. Onnittelut!

  VastaaPoista
 3. SusaRouva10/1/10 20:22


  Onnittelut! Ihan vakavissani pohdin (tosin vain pienen pienen hetken ennen kuin järki tuli peliin mukaan) lähteväni vaikka heti huomenna näyttelyyn, mutta mihin nuo lapset laittaisi... Ei taida siis onnistua juuri nyt. Onko töitä esillä missään netissä?

  VastaaPoista

 4. Mulla ei ole vielä noita webissä mutta laitan kyllä heti kun ehdin. Nyt on vähän kiirus, huomenna on taas 2 ainearvostelua ja gallerianvahtivuoro..

  VastaaPoista