13.12.10

Feedback


Kävin Utrechtissa juttelemassa Jan Banningin kanssa. Katseltiin mun luonnokset ja kuvat ja suunnitelmat läpi ja mä selostin, mitä aion tehdä ja miksi. Sain hyviä neuvoja ja hyviä kysymyksiä, ja kutsun tulla takaisin juttelemaan aina kun tarvitsee. Janin arvio oli "I believe in it!" Jee.


Sain myös kovasti kehuja yhdestä portretista. Kun siltä taholta tulee portrettikehuja, on vaarana se, että ylpistyn ja halkean. Pitää palauttaa ittensä maan pinnalle ny. Mennä vaikka tiskaamaan astiat. Huomenna tulevat tytöt syömään ja viettämään lichtjesavondia.


Ugandan proggiskin oli edennyt, mutta siitä en voi kirjoitella enempää tähän. Ja graafinen suunnittelija Peter lähetti terveisiä ja onnea matkaan ja apuja tulee jos tarvitsen. Hiphei. 

7 kommenttia:


 1. Tosi hienoa, että sait positiivista palautetta! Totta kai noin merkittävän tahon kehuista kannattaa olla tyytyväinen. Nyt vain kohtasit taas sisäisen suomalaisesi, jonka pohjoismainen perintö on Janten laki. Entäs jos ajattelisit niin päin, että halkeamisen vaara on vasta stten, kun kaikki kuvasi saavat yhtä hyvän vastaanoton kuin se yksi portretti?

  VastaaPoista

 2. Kuulkaas hyvä rouva, teillä ei ole pelkoa ylpistymisestä ja halkeamisesta. Nauti vaan palautteesta kaikin voimin!

  VastaaPoista
 3. Ida: Yksi mun luokkatoverini aikoo muuten tehdä lopputyönsä aiheesta Janten laki. Kuvaa sen Trondheimissa. En kyllä vielä tiedä miten.  Mä olen nyt paistatellut sen verran, että pitäis vaihtaa se paistattelu napakaksi potkuksi takapuoleen, jotta tulisi tehtyäkin jotain. Kirjallinen lopputyö on tällä viikolla lähinnä kutistunut eikä kasvanut (ja tästä on se konkreettinen haitta, että joudun sitten tekemään kirjoitushommia(kin) Suomessa.

  VastaaPoista

 4. Kivaa kun kehutaan! Ollut jo toista viikkoa niin kauhea flunssa, että ostin suutuspäissäni Volkswagen Polon. En kyllä tiedä, että miten nuo asiat liittyvät toisiinsa, mutta kuitenkin. Kirpulla on kivempi ajella tuolla lumen tukkimilla kaduilla:-p

  VastaaPoista
 5. "Ollut jo toista viikkoa niin kauhea flunssa, että ostin suutuspäissäni Volkswagen Polon."  :-D :-D

  VastaaPoista
 6. Tuuli: Nauti silti kehuista, ole ylpeä, vaikka suomalainen oletkin! :-)  Sorry, mielikuvitus lähti lapasesta tosta Polosta:

  -kuumeisile Fiat Uno Fire

  -unettomuudesta kärsiville Fiat Panda

  -heinänuhaisille mikä tahansa Daihatsu

  -alilämpöisille Lada Kalina

  -sydänvaivaisille Dodge Nitro  (joo, katoin googlesta)

  VastaaPoista

 7. Hehee, älkää nyt ihmeessä naurako ja veistelkö mun uuden Volkkarin kustannuksella;-)

  VastaaPoista