4.5.11

Kirjallinen lopputyö


Tämä on nyt kansissa ja kuvaliitettä vaille valmis.


   


Kirjan suunnitteli ja sitoi graafikko, taiteilija Tiina Eräpuu. Niitä tehtiin viisi kappaletta. Olen kirjaan tosi tyytyväinen.


Tällä viikolla on ohjelmassa tarjouspyynnöt fotokirjan painamista varten, fotokirjan taittoa, näyttelysuunnittelua. Lisäksi hölkkäilen yhä hitaasti mutta varmasti kolme kertaa viikossa. Aatelkaas, minä juoksukammoinen olen maaliskuun jälkeen käynyt juoksemassa 14 kertaa.


Sepolta ja Stiinalta tuli kortti Ameriikasta. Kiitos.


Mitä muuta? Olen aika pöllämistynyt yksin täällä omassa kodissa, kun olen ollut muiden ihmisten seurassa 24 h vuorokaudessa kolmen ja puolen viikon ajan. Olin Suomessa melkein liian hyvässä hoidossa, katetun pöydän ääressä joka päivä. Kiitoksia siitä. Nyt pitää tottua taas olemaan omillaan. Aika siellä meni jotenkin tosi nopeasti taas, ja niin taitavat mennä seuraavatkin viikot, koska töitä on jonossa hurja määrä.

5 kommenttia:


 1. Saako jo tilata yhden fotokirjan? Mä ainakin haluaisin ostaa itselleni yhden kappaleen.

  VastaaPoista

 2. Näpsäkän muotoinen kirja! Onnittelut työn vamistumisesta!

  VastaaPoista

 3. Uuh... Onnittelut! Oman nimen näkeminen monografiassa on aina komeaa katseltavaa :)

  VastaaPoista
 4. Sitten kun näen oman nimen siinä fotokirjassa jota nyt yritän epätoivoisesti koostaa, niin se vasta on komeaa katseltavaa. :-p Mutta siihen tuntuu olevan vielä kooooovin piiiiiitkä aaaaaika...  Laura, selvä juttu. :-)

  VastaaPoista
 5. Hienoa! Onnea!

  VastaaPoista