4.9.11

Vaarwel Nederland


Elokuussa 2005 muutimme Delftiin; purimme muuttolaatikoita kuunnellen opiskelijoiden fuksiviikon juhlintaa ja seurasimme netin kautta hirmumyrsky Katrinaa.


Elokuussa 2011 muutimme Delftistä; pakkasimme muuttolaatikoita kuunnellen opiskelijoiden fuksiviikon juhlintaa ja seurasimme netin kautta hirmumyrsky Ireneä.


Nyt omaisuutemme on varastoitu Hoofddorpiin, mistä sen noudamme heti kun saamme pysyvämmän asunnon. Toivottavasti pian. Koko prosessi ei olisi ikinä onnistunut ilman suomalais-kanadalais-hollantilais-ranskalaista yhteistyötä. Kiitokset siis Hannalle, Lauralle, Andrewille, Raoulille, Alinelle, Raymondille, Roosille, Fleurille, Marloesille ja Pieterille. Ystävät, ilman teitä emme pärjäisi. Teitä jäämme kaipamaan, vaikka Hollantia välttämättä emme.


Nyt olemme taas Regensburgissa hiljaiseloa viettämässä. H kävi aivokuvissa ja näkee ensi viikolla taas lääkäreitä. Meillä on surua, H:n isoäiti menehtyi pitkän ja hienon elämän jälkeen Suomessa, emmekä olosuhteista ja H:n aivokuvausten ajankohdasta johtuen päässeet edes hautajaisiin. 


Jos hyvin käy, H:n sairasloma loppuu 9.9. ja matkustamme Dresdeniin muutamaksi päiväksi 13.9. Tarkoitus on varmistaa H:n työ ja etsiä meille asunto. Toivottavasti saamme samalla reissulla jo kuulla, milloin Dresdeniin muuttaminen olisi ajankohtaista. Tätä tietoa odottanevat meidän lisäksemme myös tavaroitamme Hoofddorpissa varastoivat B:t sekä muuttoavuksi lupautunut N.


20.9. lähdemme käymään Suomessa. Siellä aiomme lähinnä vain levätä. H ei mitenkään jaksa vielä norminmukaista sukulaiskierrosta ympäri Suomea, joten todennäköisesti rajoitamme olemisemme kahdelle paikkakunnalle; pääkaupunkiin ja mökille. 


Hiljalleen alan uskaltaa jo hengittää. 

7 kommenttia:

 1. Hienosti selvitty, ja ihanaa lukea, kuinka paljon saitte muuttoapua looulta mukaan!  Pidämme täällä lujasti peukkuja H:n toipumisen, työ- ja kotikuvioiden suhteen; kyllä ne asiat lutviutuu. Toivon tosin että pian.  Ajattelin jo suunnitella pääkaupunkivisiittiä kun olette maisemissa, kun tuntuis että tarvis saada halata, mut ollaan kissavahteina juuri se viikko :/ nähdään siis seuraavalla kerralla!  Paljon terveisiä rakkaat.

  VastaaPoista

 2. Meillä on Alissan synttärit kuun lopussa... Jos ette pääse tulemaan niin täytyy miettiä sitten jotain muuta - voi mennä vähän hankalaksi, mutta mietitään.

  VastaaPoista

 3. Me ei mitenkään päästä tällä kertaa Poriin. Niin monta tuntia autossa on H:lle mahdotonta tällä hetkellä, ja muutenkin hänen pitäisi levätä. Toivottavasti pääset käymään vaikka mökillä.

  VastaaPoista
 4. Olen myötäelänyt teidän muuttojanne - meillä on ensi viikonloppuna edessä sama homma. Vaikka me molemmat saamme kantaa ja nostaa, pakkaamista ja uuden asunnon remontointia on hiukan hidastanut 6,5 kilon vakiotaakka, jota ei voi jättää yksin mihinkään. Remonttivauvamme viihtyy kyllä hyvin paikoillaan, kun hänelle esittelee koottavana olevien Ikea-mööpeleiden osia ja hymyilee kuin helppoheikki, mutta kaikki liikkuminen kuten esimerkiksi banaanilaatikoiden haaliminen kaupasta on hiukan hankalaa lastenvaunujen kanssa.  Hienoa, että Henri voi jo noin hyvin ja että työkuviot näyttävät selviltä. Kiva, että pääsette Suomeen - jos jaksatte tavata, olemme tavattavissa, kun teille sopii ja siellä, missä teille sopii.

  VastaaPoista
 5. Ida: Jaksuja muuttoon! Soitellaan kunhan olemme siellä.  Kira: Koetan päästä yksin päiväseltään Kotkaan, kun en ole tuota Vaariakaan puoleen vuoteen nähnyt. Tiedotan tarkemmin ajankohdasta kunhan tiedän.

  VastaaPoista

 6. Hienoa että toipuminen edistyy! Hyvää syksynalkua :-)

  VastaaPoista
 7. Voi vietävä, paljon on hommaa. Mutta kuten sanoit, asioilla on tapana järjestyä ja niin ne varmasta tekevätkin. Tsemppiä ihan olan takaa !!

  VastaaPoista