24.9.05

Lauantai


Delftissä oli kesäkauden viimeinen kirpputori.







Tuli käytyä Rotterdamissa.







Ja koti pitäisi siivota.







6 kommenttia:


  1. Onpa teillä kivan näköinen koti! Lähetä mulle joskus lisää kuvia siitä.

    VastaaPoista
  2. Olen samaa mieltä Riinan kanssa. Teillä on jälleen pariisilaisnäkymät ikkunasta. Lisäksi olen sitä mieltä, ettei noin siistiä kämppää ole kovin kiire siivota.



    Meillä on tällä hetkellä vähemmän siisti kämppä, sillä kylppäriremppamme vuoksi eteisen lattialla on aaltopahvia, laattaleikkuri, laattoja ja joustolaastia (mitä se sitten ikinä onkaan) sekä pussissa että pussin ulkopuolella. Ei ole mikään kiire siivota, sillä remppa jatkuu vielä ensi viikolla.



    Olen tosin hiukan huolissani siitä, että uudessa laattalattiassa ei ole mitään muuta koloa kuin lattiakaivo. Toivottavasti sedät muistavat, että meillä oli ennen myös vessanpönttö kylppärissä. En haluaisi käyttää koko seuraava vuotta taloyhtiön kollektiivivessaa...

    VastaaPoista

  3. Upee kämppä, kai nuo byyrokraattiset hölmöilyt kestää kun on keskellä virikkeiden ilotulitusta joka ikunen päivä. Terkkuja, Harri-setä

    VastaaPoista
  4. Ida: jos ne asentaa teille sellaisen kuivan säiliövessan? :-)



    Ja siitä meidän kämpän kuvasta: kameran resoluutio ei riitä piirtämään tarkasti lattialla pyörineitä nilkankorkuisia pölyvillakoiria.

    VastaaPoista

  5. Minustakin teidän koti on hienon näköinen. Voisiko sitä silmien resoluutiotakin säätää, ettei itse näkisi/noteeraisi villakoiria? Tätikin tahtoo lisää kuvia kodista.

    VastaaPoista

  6. Tädille lähti kuvia jo eilen.. onko teidän sähköpostinkuljettaja hidas?

    VastaaPoista