3.9.05

Viela


Ai niin joo: tuparit on heti kun joku lupaa niihin tulla. :-) Vierashuone tuolla onkin jo valmis...



Suomen Big Brotherista vaadin selostusta ja valiaikatietoja. Taalla on vain Het Blok ja Terra Incognita.



2 kommenttia:

  1. Kunhan vain saisitte nettiyhteyden toimimaan, jopa tekin siellä maailmalla voisitte seurata Suomen Big Brotheria 24/7 online... Kerrassaan mainiota tämä nykytekniikka.



    http://www.subtv.fi/bigbrother/



    Äänestäisin Perttua ekaksi putoajaksi, jollen olisi köyhä opiskelija ja halukas säästämään nämä äänestysrahat johonkin parempaan käyttöön... luultavasti BB:n loppupeleihin. :)

    VastaaPoista
  2. Joo, matka Delftiin on suunnitelmissa, sovin jo yhden siella asuvan kolleegan kanssa, etta nahdaan siella tana talvena, ehka ennen joulua?? :-)

    Luen tata vasta nyt, kun kuulin vahingossa, etta sulla on blogi... Muutin 1.9. Budapestiin puolen vuoden Wienin asumisen jakeen ja sympatiseeraan kovasti. Mullahan ei ole huonekaluja, ja todistettavasti kaikki Keski-Euroopassa olevat kamat mahtuivat kaverin bemariin, mutta kylla siinakin oli porukalla ihmettelemista: "Miten sulla on nain paljon kamaa viideksi kuukaudeksi?!" Siis kaksi vuotta on pitka aika! Olen asunut jo vuodesta '97, tai '93, nain tilapaisesti, etta se alkaa olla jo paatoimista. Ja arvaa vaan pyorittelevatko byrokraatit paitaan, kun 5 kk:n oleskeluun tarvitsen rekisteroida asuinpaikkani 'paatoimisena'. Itavallassa kaikki sujui helposti, silla en ottanut kotinettia (seurasin kolleegan ongelmia - tsemia!). Katsotaan kuinka selvian taalla Budapestissa..., sentaan taalla asuntolassa on verkko, jossa kone toimi heti. Mahtavaa!

    Vein eilen auton takaisin Wieniin ja hain pyorani. Saa nahda kuinka pyorailu onnistuu Budapestissa ja milloin pyora varastetaan. Vinkki Hollantiin: osta kaksi lukkoa, siis molempiin pyoriin, ja laske sen varaan etta lukot maksaa sen mita pyora... Mulla on 1,5m vaijeri ja D-lukko, mutta naista vain D-lukkoa kaytin Wienissa. Tsemii!

    ps. kun kirjoitan kotona, niin mulla ois aakkosiakin, mutta olen jo niin ulkosuomalaistunut, etten jaksa/muista kayttaa. sori...

    VastaaPoista