23.12.05

Lumisadetta


Näkymä tuosta ikkunasta on nyt ihan jouluinen, kun Kallion katoille sataa lunta. Huomenna se kuitenkin muuttuu vetiseksi, kuulemma.

Olen tavannut sukulaisia ja kavereita, on ollut ihan mukavaa. Kävin myös palloilemassa kaupungilla ja huomasin, että talvinen Helsingin keskusta ei vieläkään ole erityisen miellyttävä. Olen myös ehtinyt pitkästä aikaa nähdä kännissä toikkaroivia ihmisiä, kun olen tullut myöhään nukkumaan ja joutunut kulkemaan Rautatientorin kautta. Hassua, miten perisuomalainen ördäys pistää silmään, kun on ollut edes näinkin vähän aikaa poissa.

Nyt minulla on tärkeä tehtävä vahtia kissaa huomiseen asti.1 kommentti:


  1. Hyvin vahdittu, paljon kiitoksia! Kissa oli yhtä kiehnäystä ja kehräystä kun tultiin kotiin, mutta rupesi aika nopeasti järsimään mun käsiä - huomasi kai, ettei enää tarvitse olla vieraskorea.

    VastaaPoista