30.12.05

Tour de Finland


Suomen kierros lähenee loppuaan. Nähty on Helsinki, Espoo, Parainen, Pori ja Kotka. Nyt ollaan takaisin Helsingissä ja käytetään hyväksi ystävien vieraanvaraisuutta. Viikon alussa koittaa kotimatka. Tänne lähtiessä olin ihan varma, etten kaipaisi takaisin Hollantiin, mutta jotain koti-ikävän kaltaista on alkanut nyt hiipiä. Mukava mennä takaisin Delftiin ja päästä nukkumaan omaan sänkyyn. Kunhan vain ei olisi niin pitkä reissu edessä..


Sille, joka kyseli bussilippujen hintoja: maksoin edestakaisesta bussimatkasta suunnilleen satasen, siinä on joku promotie eli tarjous hintaa alentamassa. Jos joutuisi täyden hinnan maksamaan niin halvimmat mahdolliset lentoliput ovat toki edullisemmat - jos vain muistaa varata liput ajoissa ja lentopäivät sopivat. Vaan onhan se bussi toki ekologisempi matkustustapa, jos vain hermot & takamus kestävät hitaan matkanteon.

2 kommenttia:


  1. hei tuuli, hyvia matkoja - missa oletkin menossa! itse olen jo nelja yota nukkunut omassa sangyssa: ihanaa! voisin tulla helmikuussa kaymaan to-illasta ma-aamuun: (valitettavan epaeettiset) lennot on halpoja taalta budapestista (80 menopaluu), mutta pitaa buukata ennen 9.1. milloin ois hyva teille?

    VastaaPoista

  2. Ei meillä tietääkseni ole mitään kummempaa ohjelmassa, paitsi helmikuun vikalla viikolla, jolloin on karnevaali. Silloin ehkä mennään Maastrichtiin. Eli tervetuloa! Tulen sitten kentälle vastaan.

    VastaaPoista