20.9.09

Kuluu se viikonloppu näinkin


Ekan, tokan ja kolmannen vuosikurssin oppilastietokanta toivon mukaan kuosissa. Hommassa olisi alkuosan suhteen auttanut apteekkikokemus; data oli oppilaiden itse täyttämillä lappusilla, ja käsiala oli joskus melkoista sotkua ja söhröä. Päättelykään ei aina auta, koska hollantilaisilla voi olla niminä melkein mitä vain. Miehillä voi olla naisten nimiä - tunnen yhden miespuolisen Petronellan - ja toisinpäin, ja kirjoitusasut voivat olla ihan mitä tahansa.


Monen tunnin uurastuksen jälkeen urakasta on onneksi iso osa tehty. Meinasi vähän harmittaa, kun kuulin tuossa H:n kertovan puhelimessa porukoilleen, että emme  ole tehneet tänään mitään. Noh...


Nyt pitäisi vielä valmistella alkavaa kouluviikkoa ja laittaa vanha kamera myyntikuosiin. Jos jotakuta kiinnostaa, myynnissä olisi siis Canon EOS 400D + EFS 18-55mm + langaton kaukolaukaisin, originaaliboksit, käyttöohjeet, laturit, akut, piuhat ym toki löytyy. Kyseisellä kameralla on tehty melkein kaikki tähänastiset koulutyöni. Nyt piti vain hankkia uusi, koska joudun ensi tammikuun oppilasnäyttelyyn printtaamaan isompaa kuin A0 ja tämän riittäminen siihen kokoon alkoi jo epäilyttää.. tuli sitten hankittua käytetty ykkösmallin 5D. Ja pullo salmiakkikossua kaupanpäällisiksi, myyjäsetä oli Suomi-intoilija Amsterdamista.

6 kommenttia:


 1. Ja mitä hintaa pyydät?

  VastaaPoista

 2. 350 euroa aattelin koko paketista.

  VastaaPoista

 3. Jos et löydä parempaa hintaa niin kaupat tuli. Tarvitsen vähän neuvoja käyttöönotossa, mutta uskoakseni voin vaivata sinua sähköpostilla aina silloin tällöin?

  VastaaPoista
 4. Opastus kuuluu hintaan. :-) Varsinkin kun käyttöohjekirjaset ovat hollanniksi, ranskaksi ja espanjaksi... no tietysti on myös englanninkielinen PDF.  Mutta ongelma on nyt että mites kuljetus? Et taida olla ihan hetkeen tulossa tännepäin, enkä minäkään ole tulossa Suomeen ennen joulua.. no, ryhdyn tutkailemaan postipakettivaihtoehtoja ja kaivamaan styroksia esiin. Palaillaanpa asiaan sähköpostissa!

  VastaaPoista

 5. Nii, ite kameran valikot on kyllä onneksi selvällä suomella.

  VastaaPoista
 6. SusaRouva21/9/09 09:41


  Mä voisin vaihtaa alaa ja alkaa avustavaksi käsialatulkkaajaksi :) Nimim. Jotain muuta tarttis keksiä...

  VastaaPoista