26.9.09

ze air is ze air, what can be done


Otsikolla ei ole mitään tekemistä minkään kanssa, tulipa vain siitä Trek-jaksosta, jota äskettäin katsoin.


Koulu jatkuu. Normaaleja koulupäiviä tähän asti. Keskiviikkona modattiin leluja, josta tuli mieleen kehittävä legoleikki; joskus penskana purin osiin yhden autorata-autoni ottaakseni siitä moottorin, kytkin moottorin paristoon ja sain siitä virtaa Lego-tuulimyllyn rattaisiin. Samankaltaisia virityksiä teemme nyt elektroniikan kurssilla. Keskiviikkona kylpyankka sanoi "kvak". Kehittävä leluleikki taas oli molekyylimallien kanssa peuhaamista aikanaan Heurekassa. Eufemia muistanee.


Ensi viikolla on konferenssi, reportaasi- ja journalismivalokuvauksesta ja työprosesseista, onneksi vain Rotterdamissa niin ei tarvitse paljon matkustaa. Huomenna yritän pohjustaa fotosarjani, jonka aiheena ovat rekkakuskit ja merimiehet.

2 kommenttia:

  1. Oho, kiinnostava sarja! ;-) Sais ehkä pari kuvaa tännekin näytelille sitten kun rupee tulemaan valmista?    Onko Sauhu ok?

    VastaaPoista
  2. Sauhu oli vähän kipeä mutta voi nyt paremmin, kiitos kysymästä. Taisi olla vain masu vähän sekaisin sopimattomasta safkasta (annettiin pieni pala kiinankaalia, ehkä se oli se). Ollaan annettu mahalääkettä ja kevyttä ruokaa.    Kirjoittelen tuon fotosarjan alustavan konseptin tänä viikonloppuna ja sitten pitäisi jossain kohtaa alkaa toteuttamaankin sitä..

    VastaaPoista