6.12.09

Hei YLE! Haist....


Perinne meni sitten poikki ja tällä kertaa ei tullut liveblogattua Linnan juhlia. Katsomo oli järjestetty, naksut ja oluet hankittu ja blogi oli valmiina editorissa. Kuvaa vain ei koskaan tullut, sillä YLE oli arvioinut kapasiteettinsa jokseenkin totaalisen väärin ja sitä paljon mainostettua suoraa nettilähetystä ei näkynyt ollenkaan.


Olisihan koko shoun voinut katsoa jälkilähetyksenä tvkaistalta, mutta jotenkin se ei nyt sitten aja ihan samaa asiaa. Linna jäi näkemättä ja puvut haukkumatta. Pöh.


Sijaistoimintona kirjoitin 9 sivun (ykkösrivinvälillä!) esseen postmodernismista ja dokumentaarivalokuvauksesta. Deadline on vasta huomenna...

8 kommenttia:

 1. Jep, vitutti lievästi myös täällä brittein saarilla.

  Ja sitten kehtaavat vielä ajaa jotain yleislupamaksua.

  *murinaa*

  VastaaPoista

 2. Alkoi se sitten areenassakin lopulta näkyä, mutta juonnot olivat ihan uskomattoman kökköjä! Virheitä tuli koko ajan.

  VastaaPoista

 3. Oliko katsojamäärä kasvanut hurjasti viime vuodesta vai oliko se silloin live lainkaan? No ei Suamella enää mitää kunnon netti-infraa ole muutenkaan...

  VastaaPoista

 4. On se ollut live niin kauan kun me ollaan täällä oltu, eli ainakin neljä vuotta. Tänä vuonna mainostivat nettilähetystä paljon enemmän.

  VastaaPoista

 5. Kyl kannatti mainostaa... eli hyvin meni sekin asia YLE:n osalta. Juonnot olivat kyllä oikeasti taas superkökköjä. Tekeekö ne sen tahallaan vai ovatko ne oikeasti noin tunareita?

  VastaaPoista

 6. Sama pettymys täälläkin :-( Tukka putkella tulin juhla-häppäriltä kotiin koneen ääreen, mutta ei toiminut ei! Buu!

  VastaaPoista
 7. Ei kai se lohduta, mutta kuulemma nauhoitus on siellä nyt (en oo tarkistanut). Roikuin lähteyksen aikaan Qaikussa sen verran että pääsin kiinni arttusilvastin "merirosvolähetykseen" (URL tuli siis Qaikuun) jossa webbikamera oli suunnattu teeveetä kohti. Erittäin hyvää paikkausta yksittäiseltä yleläiseltä!

  VastaaPoista