17.12.09

Terveisiä Itämereltä


Täällä eteläisellä Itämerellä on aika aallot. Pidän katseen horisontissa. Kohta loppuu taas päivänvalo, tosin. Seurailen omaa reittiä laivatrackerista ja koetan olla nukahtamatta istualleni. Mulla on oma hytti - otin naispaikan, mutta laiva on niin tyhjä ettei siellä ole ketään muuta - mutten oikein viihdy siellä tässä aallokossa, tulee vähän klaustrofobinen olo.


Muuten kyllä ihan mukavaa. Netti skulaa ja paatti on rauhallinen. Ulkona ei voi olla, kun aamuöisen pyryn jälkeen kansi muuttui jääradaksi. Sitäpaitsi siellä tuulee ihan tarpeeksi. Onneksi sisällä ei ole mitään ruotsinlaivamaista ohjelmaa, mutta eihän tämä mikään risteilyalus tod olekaan. Oli meillä sentään pelastusliiviharjoitus. Jotain ohjelmaa.


Vielä 17 tuntia.

8 kommenttia:


 1. Löysit sitten väsymyksestä sekapäisenäkin sentään oikeaan laivaan:-) Joo, trackeri on kiva keksintö muutenkin saati silloin kun on itse kyydissä. Oletko jo yrittänyt mankua komentosiltavierailua? Voisi olla kiva kokemus. Minä taidan mennä nyt saunaan...

  VastaaPoista

 2. Mikä paatti sulla on alla? Huuh... voin kuvitella mitenkalsa siellä merellä on tällä hetkellä

  VastaaPoista

 3. Tää on superfast VIII. Aika tyhjä paatti, muutama rekkamies ja muutama saksalainen jouluturistiautoilija. Äsken oli pari tuntia mukavan rauhallista kun oltiin manner-Ruotsin ja Gotlannin välissä, mutta nyt taas on merenkäyntiä. Ollaan nyt vähän Gotska Sandöstä etelään. Kymmenisen tuntia vielä.

  VastaaPoista

 4. Harri: en ole yrittänyt, tarpeeksi vaikeaa kommunikointi tällä paatilla muutenkin.

  VastaaPoista

 5. Pitkät matkat ja odottaminen on ällölistan kärjessä :-( Koita kestää!

  VastaaPoista

 6. Jee, pelastusliiviharjoitus!!!

  VastaaPoista
 7. Hienoa! Kotiinpäin se paatti menee vaikka vähän keinuenkin.

  Täällä lähtöruudussa tuli ensilumi ja sen mukainen julkinen (liikenne)kaaos eli hyvin päiväsi valitsit.

  VastaaPoista

 8. Hei taisit tulla jo perille! Tervetuloa Suomeen :) Porissa on alkanut sataan lunta. Mereltä puskee näköjään kosteutta joka jäätyy

  VastaaPoista