29.3.10

Vilinää


Läppäri on huollossa, ja tämä vanha kone on jotenkin hankala kun on tottunut jo macciin. Eipä ole tullut siis blogattua. Vähän harvassahan nämä päivitykset muutenkin taitavat nykyään olla.


On ollut kiireistä työelämää - olen käpistellyt pomon kuvia sopiviksi Le Monde Diplomatiqueen, Volkskrantiin ja muistaakseni jonnekin muuallekin, rakennellut valoja studioon, ollut paikalla parissa haastattelussa, järjestänyt kuva-arkistoa ja löytänyt tänään virheen pomon uuden kirjan takakannesta - vähän jäi viime tippaan, kirja menee painoon ylihuomenna. Huomenna on jotain säätöä Amsterdamissa ja ylihuomenna tosiaan matkaamme jonnekin Kölnin lähelle kirjan kustantajalle. Vielä kolme ja puoli viikkoa julkkareisiin ja näyttelynavajaisiin, mutta ehkäpä kiire hellittää ja pomon stressi vähenee, kunhan kirja ja näyttelyprintit ovat turvallisesti painossa. Nyt on välillä melkoista kiroilua ja huutoa studiossa, mutta ei se toki koskaan minuun kohdistu.


Uusia proggiksiakin on suunnitelmissa, mutta niistä vähän myöhemmin.


Viikonloppuna olin Lauran ja Sannan kanssa Delftissä baanalla ja meni vähän myöhään. Oli kyllä niin hauskaa ettei aikoihin. Sunnuntain väsymyksen kärsi melkein ilolla sen kaiken huvin jälkeen. Onneksi olin jättänyt perjantain koulubileet väliin, ei nykyään millään jaksa kahta kemuiltaa putkeen. Lisäksi sain torstaina kasan rokotuksia, jotka nostivat pienoisen kuumeen perjantaiksi.


H tulee pääsiäiseksi kotiin, mitä jo kovasti odotan.

8 kommenttia:


 1. Olet sentään näköjään hengissä viellä;-) Perjantaina hikoilin taas työhaastattelussa ja huomenna olisi seuraava. Kumma juttu kun ensin ei puoleen vuoteen tapahdu mitään ja nyt ropisee haastattelukutsuja siihen tahtiin, että ajattelin palkata sihteerin.

  VastaaPoista

 2. Ooo, missä olit ja mihin menet? Hyvä homma että kutsuja satelee!

  VastaaPoista

 3. Omituista kyllä perjantain ja huomisen kuulustelu oli/on samaan firmaan (VTI), mutta eri hommaan:-o Tuo huominen olisi sikäli hauska, että siellä olisi mahdollisuus tavanomaisten työaikojen sijaan tehdä myös pelkkää viikonloppua. Jotenkin alkoi kiehtomaan ajatus viikon palkasta kahden päivän työllä! Voisi ryhtyä downshiftaamaan, eli ei niin ihmeellisiä tuloja, mutta runsaammin vapaata esim. opintoihin tms. harrasteisiin. Muutenkaan mulla ei ole mitään väliä koska olen töissä, olenhan tässä matkan varrella tehnyt kymmenisen vuotta pelkkää yövuoroa, ja viellä vapaaehtoisesti:-p Työ sinänsä on jotain prosessien valvontaa, testausta, raportointia jne. Sitä paitsi meidän ex-tehtaan porukkaa on kuulemma sinne jo valunutkin joten pääsisi heti osin tuttuun porukkaan.

  VastaaPoista

 4. Hei, tuohan kuulostaa hyvältä systeemiltä. Ainoa vikapuoli voi olla se, että sosiaaliset menot painottuvat muilla ihmisillä viikonlopuille. Mutta jos olet jo tottunut yötyöhön niin eipä tuo ainakaan pahempaa ole. Itte olen joskus miettinyt että jos vain pystyisi, tekisi töitä vähemmän kuin viisi päivää viikossa. No, fotaajan tulotasolla sitä on todennäköisimmin tehtävä 6,5. :-p

  VastaaPoista

 5. Joo, tuota sosiaalista puolta minäkin olen tässä pohdiskellut. Tossa systeemissä on 12h päivät ajoittuen klo. 11-23, joten viikonloppu on sitten tosiaan pelkkää työtä. Toisaalta ei olisi ällöttäviä aamuherätyksiä ja melkoinen osa mun kavereista työskentelee itsekin milloin sattuu joten eiköhän sitä aina joskus jonkun näe. Katsotaan nyt kuitenkin ensin, että kuinka tässä savotassa käy. Eihän minua ole viellä mihinkään edes valittu.

  VastaaPoista

 6. Jaaha, tänään klo. 9.47 tuli soitto, jossa uhkailtiin, että 20.4 alkaa hommat VTI:n leivissä. Perjantaina pitäis kuulemma mennä tuhertamaan allekirjoitusta työsopimukseen. Ensin on vissiin muutama viikko jotain perehdytystä ennen kuin alkaa itse viikonloppusessiot. Kivaa mutta kurjaa...

  VastaaPoista

 7. Onneksi olkoon uudesta työpaikasta! Hieno homma!

  VastaaPoista

 8. Kiitos! Nyt pitää vähitellen ryhtyä henkisesti valmistautumaan orjan rooliin:-p

  VastaaPoista