15.1.06

Viileä sunnuntai


Käytiin pyöräilemässä Elsenburger Bosilla. Kotimme ulkopuolella on heti kanava ja siinä pieni silta nimeltä Boterbrug. Sillan pielessä on pesä, jonka omistajuudesta kiistellään. Välillä pesässä on sorsapariskunta, välillä taas nokikana. Tänään lähtiessämme kaikki kolme lintua seisoivat pesässä rivissä, täysin sovussa. Ehkäpä tuo on lintujen rivitaloasumista.

Elsenburgerissa olivat hevoset, lampaat ja kanat ulkona. Pienimmissä kanavissa oli jääriitettä. Jaakpadin vieressä isossa kanavassa oli soutujoukkueiden aika-ajot. Isoimmat joukkueet olivat kahdeksanhenkisiä ja pienimmät kahden hengen tiimejä.

Sen jälkeen vielä kauppaan. Supermarkettimme C1000 on iso ja valikoimaltaan hyvä. Lisäksi se näyttää työllistävän noin tsiljoona nuorta; kaupassa on laumoittain työntekijöitä hengailemassa käytävillä ja juttelemassa. En ymmärrä, miten siellä voikin olla niin paljon jengiä duunissa. Kaupassa on myös yleensä paljon asiakkaita, niin paljon, että aina joutuu jonottamaan. Vaikka käyttäisi itsepalvelukassaa.

Loppuilta taitaa kulua vaalijännityksen parissa. Yritin kysellä YLE:ltä, josko heidän vaalilähetyksiään olisi suorana netissä, mutta en saanut mitään vastausta. Onneksi Radio Helsinki lähettää suoraa vaalilähetystä netin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti