14.6.09

Duunii duunii


Olen paiskinut koululla töitä loppunäyttelykandidaattien apuna. Pahaksi onneksi kohdalleni sattui meidän luokalta sellainen työpari, joka laistaa kaikki hommat, sekä sellainen työnantaja joka ei oikein tiedä mitä haluaa, saati sitten miten siihen päästä. Hän ei halua vasaroida, pitää poraa liian vaarallisena, ei ymmärrä miten mitataan eikä oikein osaa muuta kuin nostaa kädet pystyyn ja mennä paniikkiin.


Tein sitten tänään yhden näyttelypöydän ja yhden valeseinän, tasoitin ja maalasin parit seinät ja parit kaapit ja pähkäilin yhden kulman rakennusvaiheita. Siis enhän minäkään osaa, mutta pakko jonkun on jotain alkaa tehdä kun yksi ei ilmaannu paikalle ja toinen voivottelee kädet pystyssä. Jos ei tullut tarpeeksi hyvää niin saapi syyttää itseään hän. :-p


(Olisi kyllä tarvittu yksi kpl Heinoa paikalle, valmista olisi varmaan tullut tunnissa... :-) )


Huomenna tarkoitus oli että sinne menee muita, mutta nyt ne muut aikovat liueta ja minua kärtetään paikalle. Minulla on kuitenkin jo muuta sovittuna ja koko päivälle ohjelmaa ja hoitakoon muut osuutensa ja ja ja ... ja on syyllinen olo, kun en ole menossa.


Eilen oltiin koulun hippijuhlissa. Eipä tarvitse taas koulubileisiin pariin vuoteen mennä. Ihan kivaa, tavallaan, mutta taidan viihtyä paremmin kotona.


Olen nähnyt nyt lentokoneenputoamisunia kolmena yönä peräkkäin. Taitaa se Air Francen airbusjuttu vaivata alitajuntaa, kun pitää taas keskiviikkona airbussailla. Eiköhän se taas suju, ennakkojännitys on aina pahempi kuin se itse lennon aikainen pelko. Toivottavasti niin tälläkin kertaa.

4 kommenttia:

 1. " ja on syyllinen olo, kun en ole menossa."

  Pöh! Olet jo tehnyt osuutesi ja työparinkin osuuden joten tapelkoot siellä nyt keskenään.  Airbus & pelko: Sujuu se! Olet selvinnyt lukuisista inkvisitioista niin hoidat kyllä tuonkin, ja onhan sulla ton lentämisen suhteen nyt taustalla nivaska onnistumisen kokemuksia joten anna mennä vaan. Jos/kun jännittää niin siinähän jännittää on minun mottoni;-)

  VastaaPoista

 2. Mä tässä olen ajatellut, että voisin alkaa tarjoutua matkustusseuraksi kaikille lentopelkoisille, kun salamahan ei tunnetusti kahta kertaa samaan paikkaan rysähdä... niin että ilmoittaudun palvelukseenne! :) Ja syyllisyydestä olen tismalleen samaa mieltä kuin Harri tuossa yllä.

  VastaaPoista
 3. Tuossa voisi Ulrika olla ideaa. :-) Sä voisit tosiaan olla kohtalonuskoisille onnenamulettina, koska ei sua nyt sentään kahta kertaa lento-onnettomuuteen kohtalo viskaa. :-D  Koetan olla syyllistymättä. Laitoin viestiä isolle laumalle että menkää nyt joku auttamaan sinne valkoiseen studioon joten ehdin jo tavallaan ottaa ongelman kontolleni. Huoks, tää ei opi. :-p

  VastaaPoista

 4. Sit ku ne alkaa asentamaan Air Busseihin Windows for Airplanes -käyttiksiä niin meikä alkaa pelätä :)

  VastaaPoista