16.6.09

Siirrymme Suomeen


Tässä on ollut taas kaikenlaista kivaa ja vähemmän kivaa.


Kivaa: sunnuntaina oltiin Rotterdamissa Raymondin synttäreillä ja nähtiin Laura ja pelattiin illalla pleikkajalkapalloa (Sander ja minä voitimme Raymondin ja Henrin, mutta se taisi olla täysin Sanderin ansiota).


Lisää kivaa: eilen oltiin myös Rotterdamissa Riitan ja Gerin luona illallisella. Älyttömän mielenkiintoisia keskusteluja, fotokirjoja, hyvää ruokaa ja muutenkin mukavaa. Meillä oli muuten viinipullo mukana ja se piti antaa lahjaksi, mutta se löytyi laukusta vielä kotiinpaluun jälkeen. Sori!


Vähemmän kivaa: Joku purki meidän näyttelyn vuorokauden etuajassa! Menin eilen koululle maalaamaan seinää, ja huomasin näyttelyn kadonneen. Joku muu tunki siihen huomenna alkavaa omaa näyttelyään paikalle, ja oli omatoimisesti ottanut kaikki meidän työt alas. Lisäksi minun töitäni ei nyt löydy mistään, mikä on aika ikävää.


Lisää vähemmän kivaa: Delftin Mikon työharjoittelu loppui ja hän lähti takaisin Suomeen, snif. Oli hauskaa, kun oli suomalainen kaveri ihan tuossa lähellä.


Siltä väliltä: Alakerran Gerard kutsui syntymäpäivilleen; hauskaa saada kutsu naapurin luo kylään, mutta kurjaa että emme pääse, sillä kemut ovat lauantaina ja silloin me olemme jo Hämeenlinnassa.


Nyt siivoamme asuntoa, pesemme pyykkejä ja pakkaamme laukkuja. Ja toivomme, että junat alkavat huomiseen mennessä taas kulkea. Aamulla tuli paniikkipuhelu Mikolta, joka ei meinannut päästä Schipholiin kun yöllinen ukkonen oli katkaissut junaliikenteen just sopivasti meidän kohdalta. Joku ystävällinen henkilö otti hänet kuitenkin autokyytiin.

2 kommenttia:

  1. Mummeli kotomaasta16/6/09 11:53


    Tervetuloa Suomeen! Ja oikein ihania kesäpäiviä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Meistäkin oli kivaa. Hyvää Suomen aikaa ja tavataan toistekin.    Rotterdamin Riitta

    VastaaPoista