10.10.10

10.10.1990


Lepakossa Oranssin Tyhjät talot täyteen -bileet. Päädyn kahvilaan, pyöreän mustan pöydän ääreen. Yhtäkkiä meitä on siinä yhteensä neljä, ja juttu alkaa lentää. Pähkäilemme tahoillamme, että kuka onkaan poika ja kuka tyttö, eikä siitä ole täysin kai selvyyttä vieläkään. Ei sen väliä. Ystävyys alkaa yhdestä illasta. 


Jatkuu yhä.


Kiitokset Yuri Höykinpurolle, Lissu Lehtimajalle ja Tapsa Hakaselle. Hitto kun ei olla saman pöydän ääressä tänään.

5 kommenttia:

 1. Mä en käynyt kovin montaa kertaa Lepakossa, lähinnä pari kertaa katsomassa siellä töissä olleita serkkujani. Parilla keikalla muistan käyneeni kyllä.  Silti tulee usein haikea olo, kun töissä ikkunasta näen sen lepakkopatsaan joka päivä.  Meinasin keväällä mennä kysymään parilta tytöltä, että tietävätkö, missä ovat ja mitä tekevät. Heillä oli iso mainoslakana siinä bussipysäkin kohdalla Ruoholahdessa, siinä Lepakon kohdalla. Lakanassa mainostettiin nykyistä "Radio Cityä". Korpesi.

  VastaaPoista

 2. Mä roikuin siellä penskana yhtenään. Faija oli Radio Cityssä töissä. Ja lisäksi ennen Putkinotkoa se oli meille yleinen hengauspaikka. Nykyisellä Cityllä ei tosiaan ole mitään tekemistä entisen kanssa; mutta onneksi on Radio Helsinki..

  VastaaPoista

 3. ...jonka senkin Hesari osti jo viisi vuotta sitten...

  VastaaPoista

 4. ...Koska Radio Helsingillä ei olisi muuten rahaa pyörittää toimintaansa.

  VastaaPoista

 5. Omistaa kuka omistaa, se on silti Suomen paras radioasema.

  VastaaPoista