5.11.10

Antisocial butterfly


Vähän kiirusta tämän sosiaalisen puolen kanssa ja muutenkin. Keskiviikkona meillä oli Leslie Grantin masterclass; Grant on mukava newyorkilainen valokuvaaja, jonka ajatukset eettisestä dokumentaarivalokuvauksesta demokraattisena prosessina olivat kovasti mielenkiintoisia. Lisäksi hänen kanssaan oli helppo jutella. Grant sanoikin, ettei hän halua aiheuttaa opetettavilleen minkäänlaista ahdistusta ja meitä alkoi naurattaa - hän on siis jonkinlainen anti-KABK. Iltapäivän normitunti tarjosi sitten sitä ahistuspuolta tarpeeksi. En jotenkin vain osaa kommunkoida meidän tämänvuotisen pääopettajan kanssa. Kuulemma syy ei välttämättä ole minussa. 


Ensi viikolla on taas Netwerkweek ja ravaamme siellä sun täällä tapaamassa fotaajia ja toimituksia ja agentteja. Aikaisempina vuosina olen varannut vierailukohteikseni lähinnä kuvaajia mutta tänä vuonna yritän kyläillä agentuureissa. Oman lisämausteensa tuo, että vieraanamme on kymmenisen opiskelijaa Newportin akatemiasta Walesista, joista yhden majoitan minä. Toivottavasti kyseessä on mukava ihminen.


Keskiviikkona söimme tyttöjen kera Marloesilla. Tänään Raoul oli täällä syömässä. Huomenna pakkaan reppuun jäätelöä ja dvd-elokuvia ja lähden Haagiin lohduttamaan yhtä ystävää, jonka ihmissuhde loppui vähän yllättäen tänään. Ja sunnuntaina pitääkin jo noukkia newportilaisia Schipholista. Veikkaan, että tarvitsen netwerkweekin jälkeen yksinoloa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti