10.8.07

Hääjuhlaa!


R & J

Tässäpä siskoni ja lankoni tänään.8 kommenttia:

 1. Ihana hääpari <3 <3

  Vaihtuiko serkun sukunimi? Unohdin kysyä :)

  VastaaPoista

 2. Vaihtuihan se. Tiiä osaako tuo vastata koko nimellään puhelimeen. :-D

  VastaaPoista

 3. Voi ku kiva kuva ja kiva tunnelma :)

  VastaaPoista
 4. Pitkän nimenkö siis otti, kun noin sanoit? :)

  Mua hämmentää aina, kun ihmisten nimet muuttuu yhtäkkiä siitä, millä olen noin sata vuotta heidät tuntenut.. Sun "uusi" nimi edelleen tuottaa toisinaan mulle vaikeuksia tajuta :D :D

  VastaaPoista

 5. No ei se mitään yhdistelmää toki ottanut. Mutta uuteen on vaikea tottua. Ja kai hää yleensä vastaa luuriin vain etunimellä.

  VastaaPoista
 6. Onko sisko mun kaima?  Ei ole tullut kommentoitua tänne aikoihin, mutta kirjoittelen nyt samalla, että ihania vuoristokuvia oot ottanut!!! Mulla on ollut sama valoitusongelma (tosin olen luullut että se lähinnä johtuu kokemattomuudesta, valkotasapainot ym. kun on mulle on ihan uusi juttu) mutta vältän sen välillä muuttamalla "fokusointi pistettä" - ääh, vaikea selittää mutta fiksuna fotaajana varmaan tajuat mitä tarkoitan :)

  VastaaPoista

 7. Juu, siskoni on kaimasi. :-)

  VastaaPoista

 8. Oi taivas, miten ihana pari! Täti on ihan otettu uudesta rouvasta suvussa ja tämän miehestä!

  VastaaPoista