26.8.07

WesterpopEnsin piti lähteä Amsterdamiin Uitmarktiin, mutta emme saaneet aikaiseksi. Lähempi lauantainviettokohde oli keskustan kirpputori. Sen lisäksi torilla raikasi hollantilaisten kansanlaulujen yhteislaulutuokio ja aseman takana ilmaisfestari Westerpop. Menimme Westerpopiin.

Westerpop 2

Kuuntelimme jonnin aikaa goottimetallibändiä nimeltä Delain, joka oli ihan jees, mutta olisi kaikkine tuli-  ja savuefekteineen toiminut paremmin myöhäisillassa keskipäivän auringonpaahteen sijasta. Sitten meidän piti lähteä volaa karkuun. Soittivat nimittäin aivan infernaalisen kovaa. Meillä ei ollut korvatulppia mukana, eikä niitä missään myyty tai jaettu. Hollannikkaat kuuntelivat ilman, korvatulppia ei näkynyt edes paikalla olleilla ihan pienillä lapsilla. Ja vola oli takuulla kovempi kuin mihin olen Suomessa tottunut. Muutaman minuutin kuuntelun jälkeen korvat tuntuivat tukkoisilta ja väsyneiltä koko päivän. Harmitti. En haluaisi tämän vuodesta 1992 jatkuneen tinnitukseni seuraksi muita kuulovaivoja, enkä myöskään erityisesti tykkää, jos tinnituksen vola kasvaa. Mutta oma moka, tietysti, ei pitäisi lähteä edes kulman taakse festareille ilman tulppia.

Loppupäivä meni sitten ruoanlaiton, pyykinpesun, imuroinnin, filminkehityksen ja taloushistorian tenttikirjan parissa. Tänään pitäisi vähän pyöräillä ja palata siihen taloushistorian tenttikirjaan. Luettavana viitisensataa sivua Rondo Cameronia ja yli 700 sivua Metsäteollisuuden maata. Tentti jo kolmen viikon päästä, ja sitä paitsi huomenna alkaa koulu. Olen tainnut laskea ajoitukseni hieman pieleen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti