6.2.08

Magnum (ei P.I.)


Suurin osa kouluviikosta taas takana. Olemme hiilipiirrelleet ja tussimaalailleet nakua naista (koululla on muuten niin kylmä, että mallillamme oli irtolämmitin), kuvanneet myslipakettia paljekameralla ja suunnitelleet muotikuvia. Huomenna ohjelmassa Magnum-kuvatoimiston 60-vuotisjuhlanäyttelyn avajaiset, joihin minulla onnekseni on kutsu. Perjantaina muotikuvausta ja dokumenttikuvausta, lauantaina kiinalainen uusivuosi. Jossain välissä pitäisi leikata hamsterin kynnet (miten?!)

Magnum-kuvaajien töistä esillä on huomisesta alkaen Amsterdamissa vaikka mitä. Ilkka Uimosenkin töitä. Ainoa suomalainen Magnum-associate, valmistunut KABK:sta joskus 1990-luvulla. Taitaa nykyisin kuvata friikkuna ja Newsweekille.

7 kommenttia:

 1. "(koululla on muuten niin kylmä, että mallillamme oli irtolämmitin),"  IMHO suht lämpimässäkin tilassa tuo lämmitin on mallille tarpeen. (Jossain päin Ruotsia luuraa useita tuherruksia alastomasta vartalostani)

  VastaaPoista
 2. Njoo, kun tarkemmin ajattelee.. mallin tulee olla paikoillaan pitkiä aikoja, eiköhän siinä tule vilu suht helposti.  Miesmalli olisikin ollut kiva. :-p

  VastaaPoista
 3. BTW, mitä arvelet Flickrille käyvän, jos Microsof todella onnistuu ostaan Yahoon?  Meitsi ainakin on jo siirtänyt kuvansa sieltä parempaan talteen. Ihan vaan varmuuden vuoksi.

  VastaaPoista

 4. Jaa-a. Flickr huononi jo siinä vaiheessa kun yahoo kaappasi sen, joten.. Siirtyisin, jos olisi joku vastaava paikka muualla, mutta kun ei ainakaan vielä ole. Flickrissä kun viehättävät kuvien tallettamisjärjestelmän lisäksi yhteisöllisyys ja kontaktit.

  VastaaPoista
 5. ObJr: Flickr sopii kyllä low-res kuville mutta en pitäisi sitä kuva-arkistona.. Hmm.. 13 astetta ulkona, aurinko porottaa, ja "kevään" ensimmäiset kukat ovat ilmestyneet. Ilmastonmuutoksen myotä February is now the cruellest month..

  VastaaPoista
 6. täti oo9/2/08 13:31


  hesarissa varoitettiin tänään jo herkimpiä siitepölyallergikkoja lepän kukinnasta...

  VastaaPoista

 7. Meidän kodin edessä kukkivat krookukset. Hämmentävää.

  VastaaPoista