12.2.08

TSIIIIIIIIRP


Pihapuussamme on taas vihreä papukaija. Se aloittaa jutunkerronnan varhaisaamulla ja jatkaa myöhään iltaan. Tai sitten siellä vuorotellaan.

Tänään oli vielä kevätsää, huomenna kylmenee kymmenellä asteella.

Kamala kun taas väsyttää. 10 päivän päästä pitäisi lähteä Suomeen ja sitä ennen saada aikaiseksi vaikka mitä kaikkea.18 kommenttia:

 1. KEVÄTKATEUS!  Täällä ei vaan minkäänlaisesta talvesta tietoakaan niin ottaisin kyllä mieluusti kunnollisen kevään aurinkoisine päivineen. Tämmöstä jatkuvaa harmaata karmeeta.  Ja vihreän papukaijan voisin ottaa myös meidän pihapuuhun <3  Kiva nähdä pian!

  VastaaPoista
 2. Papukaijasta: Oletko ihan varma tuosta TSIIIIIIIIRP:stä? Ainakin mun vihreä roikkuu pää alaspäin kattolampusta ja sanoo että KRAAAKKK!? Vai olisko sillä puun vihreällä joku identiteettiongelma, jos kuvitelee olevansa satakieli?  ninim. papukaijan raakuntaa & rähinää jo vuodesta -81:D

  VastaaPoista
 3. Kyl tää sanoo TSIIIIRP ja lisäksi tilulii ja lalalalalalala ja kraak ja hiuuuuuuu hiuuuuuuu jne  Ehkä sun papu kuvittelee olevansa varis?

  VastaaPoista
 4. Ota noista pappareista nyt sitten selvää! Koukkunokkien kanssa pelatessa ei aina tiedä, että kuka nauraa ja kenelle;)


  VastaaPoista
 5. Mun pitäis 37 päivän päästä käydä Amsterdamissa laajentamassa miel... tapaamassa kaveria, pitäis varmaan uusia passi ennen sitä...  (Karjuuko se lintu puussa ja taputtavatko lapset?)

  VastaaPoista

 6. Lintu karjuu puussa, lasten taputuksesta ei havaintoa. Kai tänne henkilökortillakin periaatteessa pääsis?

  VastaaPoista

 7. Miten se sinne puuhun on joutunut? Tai siis joo, lensi varmaan, mutta mistä?? Raasu kenties eksynyt kotoaan...

  VastaaPoista

 8. Ulrika: Meillä on täällä Delftin / Rijswijkin alueella jonkinlainen kanta vihreitä papukaijoja. Amsterdamissakin on omansa. Ovat joidenkin kadokkien jälkeläisiä, ja pärjäävät ihan hyvin. Olen joskus aikaisemminkin blogannut niistä, mutten nyt löydä sitä kirjoitusta...

  VastaaPoista

 9. saisiko laululinnusta kuvan?

  VastaaPoista

 10. Ei mulla ole mitään lintubongarin 400mm opiskaa.. Jos se tulee istumaan meidän ikkunalaudalle niin sitten fotaan. :-)

  VastaaPoista
 11. Ei kait ne oo näitä

  http://www.papukaijayhdistys.fi/web/index.php?option=com_content&task=view&id=71&Itemid=53  Mulla on noita (ecuja siis)

  http://www.papukaijayhdistys.fi/web/index.php?option=com_content&task=view&id=45&Itemid=53

  VastaaPoista

 12. ai jaa. mä jo kuvittelin mielessäni, miten se istuu melkein teidän ikkunalaudalla ja laulelee.... laita pullanmuruja syötiksi, jos se sitten tulee lähemmäs...;-)

  VastaaPoista
 13. Harri: tää tyyppi ei mun mielestä ole noita, mutta noita on kyllä tuhansia Hollannissa vapaalla jalalla, eiku siivellä.  Täti O: jos laittaisin Savun auringonkukansiemeniä pienelle lautaselle ikkunalaudalle..

  VastaaPoista

 14. No nyt löytyi meidän vieraalle nimi: Myiopsitta monachus

  VastaaPoista

 15. Ai se olikin munkkiaratti! Eikös noitakin karkulaiskantaisia tosiaan elele sielläpäin ihan luonnonvaraisina? Maksavat suomessa n. 350€ kipale, joten haavi heilumaan ja bisneksentekoon! Tai ehkei sitten kuitenkaan, laulakoot vaan siellä puussa!:)

  VastaaPoista

 16. Eiks tää alusta tunne euron merkkiä? Nyt toi 350 euroa näyttää ihan kiroilulta:(

  VastaaPoista
 17. Äää, olkoon mieluummin vapaa kuin taivaan lintu.. Joo, niitäkin tosiaan elelee täällä ihan keskenään.  Kiroileva siili, eiku kaija?

  VastaaPoista

 18. Papukaijan houkuttelu voi olla aika mielenkiintoista puuhaa... Mutta mitä Savulle kuuluu? Onko se jo kasvanut kovasti, keksinyt uusia temppuja?

  VastaaPoista