18.2.09

Juventus hävisi HJK:lle


Olin eilen istumassa iltaa Rotterdamissa. Pelattiin pleikkarijalkapalloa, ei ihan osattu. Lisäksi syötiin ja juotiin ja kälätettiin ja nähtiin Koop Arponen Hollannin tv:ssä.


Tänään on ollut aikaansaavuus taas vähissä. Olen hoitanut vähän kuvanmetsästystä ja aloittanut pakkuun. Huominen koulupäivä + pari kolme kouluhommaa pitäisi vielä suorittaa ennen lauantain lentoa. Perjantaina pakkaan loput talvikamppeet ja vien Savun Marloesille hoitoon.


Kuurojen kulttuuri -fotoproggis on vähän pulassa. Jo mukaan lupautunut pariskunta perui just äsken ja nyt mulla ei ole muuta kuin museo ensi viikolla Helsingissä ja yhdet kemut 14.3. Arnhemissa. Pieni ranskalainen setä tulee heristämään minulle deadlinea. Motivaatiopulakin iskee, haluaisin ajatella vain TAIK:n ja Lahden pääsykokeita enkä tätä omaa koulua ollenkaan.

5 kommenttia:

 1. SusaRouva18/2/09 22:07

  Ehditköhän meille tällä kertaa?

  Pojan luokalla on syntymäkuuro tyttö jolla on implantti. Käy siis normaaliluokalla, äidinkieli viittomakieli, opettelee koulussa puhumaan suomea. olisiko mitään apua proggikseesi?

  VastaaPoista

 2. Mitäs materiaalia sinä tarkalleen tarvitsisit? Eräs ystäväni on kuurojen tulkki (itse kuuleva, vanhemmat kuuroja) ja tehnyt elämäntyönsä kv. kuurojen liitossa ympäri maailmaa, nyt Suomessa vapaalla. Voin pyytää ottamaan yhteyttä sähköpostitse jos siitä olisi apua. Voipi johdattaa sinut lähteille useammassakin maassa.

  VastaaPoista
 3. No perkl. Mulla on aikuisena kuuroutunut kaveri, joka toimii innokkaasti kaikissa design for all -jutuissa jne. Tossa:

  http://mlab.taik.fi/people/showperson?pid=678&g=research  email on suku etu at taik fi

  VastaaPoista

 4. EIKU!! siis etu.suku tietenki

  VastaaPoista
 5. Susa: en uskalla taaskaan luvata ehtiväni, kun on pari sukukeikkaa eri puolilla eteläistä Suomea ja välissä yksi muistotilaisuus. :-( Koetan päästä mahd pian vähän enemmän Suomeen... sitten tulen kyllä. Mutta soitellaanko sunnuntaina, jos sulla on aikaa?  Mä olen tässä kuvaprojektissa vähän sillä tavalla jänön selässä, että maaliskuun loppupuolelle mennessä on oltava setti valmis, ja sillä aikavälillä olen Suomessa vain ensi viikon. Koetan siksi rajata aikuisten ihmisten interaktioon ja kulttuuritilaisuuksiin. Kiitos Susa kuitenkin vinkistä, pidän mielessä jos/kun proggis jatkuu! Zepa, paiskaan tänään maililla kaveriasi. Sirokko, mun osoite on tzt (at) iki (piste) fi!  Kiitoksia kaikille avusta!

  VastaaPoista