11.4.09

Kesän eka päivä


Tänään lämpötila kipusi 24 asteeseen ja minä kävin katsomassa valtamerta. Hoek van Hollandissa näin koiranpennun, vanhan koiran, jonka takapää oli sidottu jonkinlaiseen koirien rullatuoliin, kalastajasetiä, matkustaja-aluksia tulossa Englannista, meduusoja, rapuja, hiekkalinnoja, rahtilaivoja ja yhden vesipyssytervehdyksen satamaan saapuvalle alukselle. Otin kuvia muovikameralla filmille.


H tuli iltapäivällä kotiin ja illalla kävimme avaamassa terassikauden Doerakissa Mikon kanssa.


Huomenna tapaan Yurin Amsterdamissa jo kello 11, joten on laitettava kello herättämään. Tänään heräsin puolenpäivän maissa.

7 kommenttia:

 1. 24 astetta vaikuttaa aika hyvältä, jotenkin jo tarkenee:-) Voi jättää raappahousut ja neljännen villapaidan jo pois!  Mullakin on tapaaminen tänään kello 11. Tapaan joko Merin, Hannan, Outin, Kikan, Satun tai Annen. En vielä tiedä tarkemmin kenet koska menen näöntarkastukseen ja kuka lienee optikoista vuorossa? Pöh, näöntarkastukseenkin piti näemmä varata aika:-( Wanhaan hyvään aikaan käveltiin vain ovesta sisään ja tultiin rillit nenällä ulos!

  VastaaPoista
 2. Onko osa näöntarkastusta "tunnista optikko" ?  Mun pitäisi mennä silmälääkäriin, mutta en ole saanut aikaiseksi.

  VastaaPoista

 3. 24! Huh, tänään oli taas aamulla pakkasta. Yöllä on ollut ilmeisesti vähän enemmänkin, koska ulkona orvokit olivat nuupahtaneet ja huohottivat kanveesissa.

  VastaaPoista
 4. Tuuli: Juu, näöntarkastuksen alku ainakin onnistui! Löysin optikon ja Hanna myi minulle samalla kakkulat. Vasemmasta silmästä löytyi miinusta 0,25 pykälää lisää ja oikea oli ennallaan. Viellä ei tullut monitehoja, mutta uhkailtiin, että seuraavat jo saattavat olla. Ääk!!! Alkaako tässä sitten ihan oikeasti tulla vanhalksi koska lukulaseilla jo uhataan:-( Mua hätyytettiin kanssa silmälääkäriin koska olen jo vanha setä ja pitäisi muka käydä tarkistuttamassa tilanne verkkokalvonrepeämän riskin ja glaukooman varalta, ääh!  Rillit maksoivat vain 904€ koska en raaskinut rillit maksavalta (kohta entiseltä) työnantajaltani rahastaa tuon enempää;-)

  VastaaPoista

 5. Täällä nousi taas kunnolla yli 20 asteen. T-paitakeli. Amsterdamissa oli melkein liiankin vilkasta meille pikkukaupunkilaisille.

  VastaaPoista
 6. Harri S:n tapaamisarvuuttelu kuullosti samalta kuin Arja-tädin taikapeili tv:ssä aikoinaan.... Ja aina toivoi, että hän sanoisi nimeni... Nyt olin kyllä Harrin listassa, hihii.  Merenrantaretki kuullosti niiin hienolta, olisinpa ollut mukanasi.

  VastaaPoista

 7. Heh! Arja-tädistä tenavatuokioineen ei ole kuin hyvin haaleat muistot, mutta hyvä että pääsit sentään Harri-sedän listalle:-D Enää ei puutu kuin Kasper-nukke ja Eulaalia Kenkkunen niin alkaakin jengi olla kasassa!

  VastaaPoista