4.4.09

Takaisin


Palasin hetki sitten Berliinistä. Mikä tiedoksi myös H:lle - jostain syystä T-Mobilella on iso häiriö ja puhelimeni ei pääse verkkoon, joten en voi soittaa tai tekstata, joten laitan mailia ja blogaan ja twitteröin. Ehjänä kotona siis.


Edit: Öh. Olihan mulla tosiaan toinenkin kännykkäliittymä. Taidan olla vähän väsy kun en muistanut. H:lle tiedotettu.


Olo on aika töttöröö - tuli vedettyä viikko neljän-viiden tunnin yöunilla. Nukkumaan...


Edit2: No niin, nyt on lauantai, T-mobile ei toimi vieläkään, halpaprepaid lopahti, ja muualta olevalla känsällä ei voi soittaa t-mobilen asiakaspalveluun. Tämä on taas näitä fiksuja "jos puhelimesi ei toimi, soita sillä numeroon..." -juttuja.


Meh.


Edit3: Ny toimii. Lähettävät uuden sim-kortinkin.

4 kommenttia:

 1. Tervetuloa kotiin!  R hukkasi joskus puhelimensa ja tietty puhelimen mukana meni myös sim-kortti. Tais olla vodafone, joka oli niin fiksu, että ilman sitä sim-korttia ei voinut soittaa asiakaspalveluun ja sitten kun se asia saatiin setvittyä, eli R pääsi asiakaspalveluun jollain toisella konstilla, olivat sitä mieltä, että puhelu täytyy tulla juuri siltä kortilta mikä halutaan sulkea.  Niin, yritä siinä sitten selittää...Hollantilaista asiakaspalvelua :)

  VastaaPoista

 2. Hehe. Tämä on varmaan se sama kuin että päästäkseen hollannin alkeiskurssille pitää ilmoittautua puhelimitse hollanniksi..

  VastaaPoista

 3. Juu, just se sama ;)

  VastaaPoista
 4. "Keyboard not found, press any key"

  VastaaPoista