17.4.09

Viikko ohi


Tästä opiskeluviikosta puuttui maanantai, ja silti oli vähän hemmetin rankkaa. Yöunet jäivät taas vähän turhan vähiin ja nyt on naatti olo. Tuli tehtyä vain muutama kuva:Tämä oli tehtävään Special Camera. Idea oli käyttää jotain erikoista kameraa ja ottaa sille tyypillisiä kuvia. Tässä Hollannin maisemaa ikuistettuna muovisella Holgalla. Filmi on Proviaa xprona.Tämä taas kuuluu sarjaan How not to make a portrait. Kuvassa Raoul ja Coco ylivalotettuna kuvan kameran salamalla, perusvalona kaksi softboxia (oikealla ja vasemmalla).


Mitä muuta? No, Wildersin PVV on noussut galluppien mukaan maan suurimmaksi puolueeksi, ja luokkatoverini puuhaavat maastamuuttoa. Kolumnit spekuleeraavat jo Wildersin pääministeriydellä.


Marloes täytti korkeat 20 vuotta ja suri teinivuosiensa ohimenoa tarjoamalla meille opiskelijakommuunissaan mojitoja.


HH Dalai Lama tulee Amsterdamiin luennoimaan bodhisattvoista. Varasin jo itselleni paikan luennolta.


Neuvottelimme vapunpäivän eli kuningattarenpäivän jälkeisen perjantain vapaapäiväksi. Pitkä viikonloppu siis taas tiedossa kahden viikon päästä.

4 kommenttia:

 1. Lyhyet yöunet: Nukut sitten vanhana:-p  Muuta: Mua houkuteltiin haastateltavaksi toimihenkilöunionin jäsenlehteen, mutta en lähtenyt koska olisivat halunneet paikalle jonkun onnettoman irtisanotun enkä koe itseäni kovin onnettomaksi. Sen lisäksi mua yritettiin tänään houkutella johonkin ajankohtaisen kakkosen suorana lähetettävään suureen paneelikeskusteluun teemalla "Talous syöksyi pohjamutaan. Onko syynä ahneus vai sokeus? Kuinka syvälle sukelletaan ja kuka maksaa laskun?" En lähde sinnekään koska käsittääkseni kaipailivat jotain globalisaation uhria avautumaan, mutta kun en koe itseäni sellaiseksi.

  Mihin seuraavaksi? Tanssii tähtien kanssa kisaan?:-(

  VastaaPoista

 2. Oho! Kylläpä sinusta nyt meinataan leipoa julkkista (ja uhria). Kunhan et Big Brotheriin mene...

  VastaaPoista
 3. Jos mä olen niin surkean näköinen, että ajattelevat minun antavan taantumalle/lamalle kasvot.

  BB: Kääk! Se tästä nyt enää puuttuisikin!

  VastaaPoista

 4. Tää on kateellinen! Mitenköhän saatais Dalai Lama taas tänne Suomeen...

  VastaaPoista