27.4.09

Seinä vastassa


Tänään tapahtui kaksi asiaa.


Suomen Akatemia sanoi H:lle kiitos, mutta ei kiitos. Hänellä siis ei ole mahdollisuutta jatkaa uraansa Suomessa, vaan kaikki jää Ruotsin varaan.


Göteborgin yliopisto sanoi minulle kiitos, mutta ei kiitos. Minulla ei siis ole mahdollisuutta jatkaa foto-opintojani Ruotsissa, vaan kaikki jää Suomen varaan (tai sitten jään tänne, missä H:lla ei myöskään ole oman alan töitä).


Umpisolmu.

12 kommenttia:


 1. Voi jessus (hali) :( Ollaan H:n kanssa juuri chatissa miettimässä elämän ihmeellisyyksiä

  VastaaPoista

 2. Mina kans lahetan taalta voimahaleja. Jutellaan enemman kun nahdaan!

  VastaaPoista

 3. Kuulostaa kovin vaikealta tilanteelta, tsemppiä sinne!

  VastaaPoista

 4. Voi juku! On tämä julmaa!

  VastaaPoista
 5. SusaRouva28/4/09 21:23

  Voi rähmä! Onko H hakenut muita virkoja? Parin viikon sisällä Hesarissa oli ilmoitus, jossa johonkin yliopistoon haettiin jonkin sortin nano-osaajaa ja heti tulitte mieleen... oliskos ollut Jyväskylään? No, varmaan seuraatte noita avoimia tarkemmin kuin minä ;)  Kyllä kaikki järjestyy parhain päin, usko pois.

  VastaaPoista
 6. Moi kaikki,  H on hakenut Ruotsista vastaavia, mutta niistä saanee kuulla vasta syksyllä. Lisäksi on joku haku vielä Suomessa mutta se on kai aika epätodennäköinen juttu. Mä voisin muuttaa Jyväskylään ihan tuosta vaan mutta sinne H ei taas sitten halunnut.  Mulla on paperit vetämässä vielä Taideteolliseen korkeakouluun Helsingissä ja Muotoiluinstituutin fotolinjalle Lahdessa. Mutta tiedä sitten miten me Suomessa oltaisi jos H:lla ei ole fyysikonhommia. Mä voin toki yrittää takaisin töihin mutta ihan mielelläni en jättäisi opintoja, kun on tän kevään jälkeen vain 60 opintopistettä tutkintoon, periaatteessa...  Kyllä menee kuulkaa vaikeaksi tämä yhtälö!

  VastaaPoista
 7. Auts, julmaa! Tsemppia sinne valintojen tekoon. Taalla ei mainosteta nykyaan mitaan toita, joten mina jatkan matkustelua hamaan tulevaisuuteeen. Akateemisen elaman ilot...

  VastaaPoista

 8. Saisiko kummallekin olla tietokantasyöttämistä 20 tuntia viikossa vuoden loppuun asti? Sitä löytyisi Helsingin keskustasta, jos saat Helsingistä opiskelupaikan ja Henri jotain muuta ja tarvitsette työtä vain elantoa varten. Joustavat työajat, siisti sisätyö. Kuivaa kuin mikä.

  VastaaPoista

 9. Houkutteleva tarjous! Katotaan kutsuuko Taik/Lahti mua edes kokeilemaan ja pähkäillään tässä.. duunia kyllä tarvitaan, kunhan vain saamme selville että missä.

  VastaaPoista

 10. Meille mahtuu aina osa-aikaisia neuvojia ;-D

  VastaaPoista

 11. harmi harmi harmi. muuten, jyväskylä on kyllä kiva paikka...

  VastaaPoista

 12. Oon stalkkaillut sua muutaman viikon kun epäilen että on eräällä foorumilla vaihdettu muutama yksityisviesti joskus, en vaan ole saanut aikaiseksi kommentoida. Puuh mikä tilanne, toivottavasti solmu aukeaa jotenkin päin. Odotan kauhulla mitä meille käy parin vuoden päästä kun kahdelle saman alan tutkijalle pitäisi saada duunia mielellään samasta maasta... Plaa.

  VastaaPoista