24.4.06

Een nieuwe fiets


Kyllästyin totaalisesti säätämään tuota käytettyä Batavustani (josta on tähän mennessä rikki poljinvarsi, dynamo, jarrut, takakumi, etukumi sekä takarengas soikeana) ja ostin uuden pyörän, tällä kertaa ihan kaupasta ja käyttämättömänä. Kun ei ollut toivoa saada sitä omaa fillariakaan Suomesta ihan lähiaikoina. Nyt on sitten hybridipyörä, joka kulkee kuin unelma. Voihan sen sitten maastamuuttaessa vaikka myydä. (Tai vaikka pitää.)

Seuraavaksi aletaan tutustua pitempiin pyöräreitteihin. Ja niitähän on Hollanti täynnä.

Muuten olen duunaillut kuvia pääsykokeita varten ja tehnyt hollannin harjoitustehtäviä. Perjantaina olin suomalaisten naisten kanssa syömässä Haagissa ja sitten parin heistä kanssa jatkoilla. Meni vähän myöhään, kömmin taksista joskus neljän aikaan aamulla kotiin. Sellaista ei olekaan tapahtunut pitkään aikaan.

2 kommenttia:

  1. Onnea uudesta fillarista!    Meikäläisen ensivaikutelma omasta uudesta pyörästäni muutama vuosi sitten oli "eiks tässä tosiaan ole missään moottoria kun tää kulkee kuin itsekseen!"

    VastaaPoista
  2. Joo, tunne oli tuo jo kun koeajoin. "Hei, tää lähti ihan itse liikkeelle!" Vanhalla pyörällä piti puskea kovasti vauhtia, mikä teki liikennevaloissa liikkeellelähtemisen _vähän_ hitaaksi.

    VastaaPoista