27.6.07

Helsinkirapo


Hengasin ensin kolme ja puoli tuntia "sadetta pitämässä" Akateemisessa kirjakaupassa tutkailemassa tenttikirjoja ja "tenttikirjoja". Mukaan tarttui vain Kaarina Hazardin muistiinpanoja mediakulttuurista. Sitten siirryin ruumiinkulttuurivälineisiin ja kuolasin kalliita goretexvaatteita alennushintaan Partioaitassa. Kävin vielä hotkimassa pikainkkaria Namaskaar Expressissä ennen siirtymistäni miittiin, jossa tapasin Olan, Zepan, Kauran ja Kriisin. Seura oli henkevää ja terassikin melkein lämmin. Kiva oli nähdä, tyypit!

Lähdin vielä vilkaisemaan, mitä leffassa mahtaisi mennä, ja siellä menikin hetikohta Chunking Express. En malttanut jättää tilaisuutta käyttämättä, vaan ostin lipun, jotta voisin nähdä kunnon valkokankaalta, kuinka Liang Chaowei juttelee saippualleen.

Nyt olen hetken asuntovahtina. Huomenna ja ylihuomenna tiedossa ystävien näkemistä, perjantaina suuntaan mummolaan.2 kommenttia:


  1. Oli kyllä pornahtavan kivaa, unohtui kokonaan toi PMS-perkele vähäx aikaa!

    VastaaPoista

  2. Tosi mukavaa nähdä pitkästä aikaa, ja loppukesästä ehdottomaksi uusix! Harmi että piti lähteä jo niin aikaisin sängynrakennukseen. Ja se sänky on edelleen kesken :-)

    VastaaPoista