2.6.07

Meh


Tökkii nysvätä noita Kabkin pääsykoetehtäviä. Portfolio on jo jokseenkin valmis (on se ainakin hiton paljon parempi kuin viimevuotinen, vaikkei mikään huippu olisikaan), mutta nämä huisopdrachtit takkuavat taas kunnolla. Ehkä eniten siksi, että muistan, ettei niitä viime vuonna edes vilkaistu. Pitäisi kuitenkin saada jonkinlaiseen kondikseen ne tänään, jotta huomenna voisi viimeistellä. Huomenillalla olen menossa pitkästä aikaa kuuntelemaan musiikkia, ja sitä ennen pitäisi olla pinkka kasassa.

Niin, musiikkia: täällä on välillä vaikea suhtautua keikoilla käymiseen, koska valinnanvaraa on niin mahdottoman paljon koko ajan. Maailmantähtiäkin käy täällä ihan eri malliin kuin Suomessa. Jotenkin on sitten jäänyt keikkalistojen lukeminen kokonaan. Vaan nytpä täytyy mennä, kun Tori Amos esiintyy Amsterdamissa. En ole tosin kuullut viimeisimmältä tai sitä edelliseltä levyltä yhtään kappaletta, mutta toivon, että setissä on vanhojakin. Jos Tori soittaa kappaleen Cooling, niin se jo minulle riittää tekemään keikasta konserttilipun arvoisen.

Kylläpä hyydyttää.2 kommenttia:

 1. Vai ihan eri malliin? Kesän antia:

  The Animals

  Hermans Hermits

  The Tremeloes

  Mötley Crue

  Ozzy Osbourne

  Genesis

  George Michael

  Aerosmith

  The Who

  Metallica

  Sepultura

  Rolling Stones

  Jerry Lee Lewis

  Jethro Tull

  Ps. Millähän vuosituhannella täällä eletään...

  Isä

  VastaaPoista
 2. Höm.. no tää ei ole vielä kattava lista, mutta vilkaisin, mitä lippuja nyt on myynnissä.  Nuo kaikki samat ovat täälläkin, ja sitten on vielä The Cult, Patti Smith, Bryan Adams, Justin Timberlake, Lou Reed, Brian Wilson, Red Hot Chili Peppers, Megadeth, Suzanne Vega, James Morrison, Pearl Jam, Meatloaf, INXS, Ziggy Marley, Peter Gabriel, The Chemical Brothers, 50 Cent, Thin Lizzy, Smokey Robinson, Queens of the Stone Age, Scissor Sisters, Daft Punk, Ike Turner, Björk, John Mayall & The Bluesbreakers, Wu Tang Clan, Steely Dan, Wynton Marsalis, Living Colour, Chick Corea, Steve Vai, Lauryn Hill, Blondie, Queensryche, Norah Jones, The Police (!), UB40, Alan Parsons Project, Gwen Stefani, Rod Stewart, Rush..  Festarivieraita ja sellaisia tuossa ei vielä edes ole ollenkaan.. eikä sellaisia, jotka eivät myy lippuja ticketmastersin kautta. Vuosikymmen on kyllä vähän kumma täälläkin.

  VastaaPoista