14.6.07

Jänistin, siis olen jänöH lähti työmatkalleen yksin. Vaikka pidin koko ajan noin tasavahvoina kaukomatkailuun pystymistä ja Suomen matkaa, niin silti olen jälkimmäisen vaihtoehdon valinnan syiden suhteen itseeni vähän helvetin pettynyt. Ja taitaa olla H:kin minuun pettynyt, vaikka kovasti koetti väittää, että ei ei.

Taidan mennä vetämään peiton korviin. Ensi viikolla sitten Suomeen, jos mersun takapenkillä on vielä tilaa. Majapaikkavinkkejä juhannuksen jälkeiselle viikolle otetaan vastaan jo nyt, kommentteja jänöydestäni ei mielellään. Hävettää muutenkin.

Suomeen on silti hyvä mennä.


12 kommenttia:


 1. Tervetuloa, aina on tilaa yhdelle, kannattaa varata ne korvatulpat molempiin korviin... Ihmisilla nayttaa vaan olevan kovin kummallisia ongelmia, lahtisiko parin viikon lomalle toiselle puolelle palloa vai meluisan lapsiperheen kanssa parin paivan turvattomalle autoajelulle lapi Euroopan.. :) No, vakavasti ottaen taytyy sanoa etta Suomen juhannus on kylla aika kiva, valoisat yot, puhtaat vedet, sauna, hiljaisuus...

  VastaaPoista

 2. tervetuloa meille majoittumaan!

  VastaaPoista

 3. Meillä on tyhjä kämppä juhannuksen jälkeen, sillä lähdemme pyöräretkelle Itä-Suomeen 26.6. ja palaamme vasta 30. päivä illalla. Vai tuletko mukaan? Majapaikassa olisi yksi vapaa sänky ja autossa vapaa paikka pienelle ja kevyelle henkilölle.

  VastaaPoista
 4. Houkuttelevia tarjouksia! Onkohan vanha Suomen-fillarini vielä tallessa.. Mietin, kunhan saan pääni järjestykseen.  Voi että mulla on kuulkaa itseeni pettynyt olo. Aikuinen ihminen ja ei pysty istumaan yhtä surkeaa vuorokautta lentokoneessa, vaikka matkan kohteena olisi suunnilleen paratiisi. Ja matkakumppanina H.

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa meillekin !

  Vierashuoneessa on uusi mukava vuode ja tod.näk. pari

  oci-poikaa kaverina :)

  VastaaPoista

 6. En mäkään istuisi vuorokautta suljetussa tilassa ampiaisen kanssa. Edes Mauilla.

  VastaaPoista
 7. ...tai vaaksiaisen...

  Mutta kyllä me kovasti odotetaan sua tänne!

  VastaaPoista
 8. Ja minä en viettäisi edes tuntia tarantellan kanssa samassa huoneessa, en mistään hinnasta tai minkään ihanan, hienon tai jalonkaan asian vuoksi. Pienempikään hämppis ei houkuttelis.  Meilläkin on tilaa jos kaaoksen kestää :) Makuuhuoneen remontti tosin pitäis olla siiheks valmis, eli täällä voi näyttää silloin jo ihan kodikkaalle (saadaan esim. sänky pois olohuoneesta jne)..  Eli tervetuloa :)

  Hitsi kun on kiva nähdä sinua.

  VastaaPoista

 9. Kommentoin kumminkin jänöyttä: Älä Tuuli välitä yhtään. Ethän sinä ole *valinnut* fobiaasi etkä *tarkoituksella* pelkää. En usko, että H on sinuun pettynyt, eikä kannata olla itsesikään. Maitsekin pääsee kulkemaan ja juhannus on Suomessa ... no, on ainakin varmasti valoisaa :-)

  VastaaPoista
 10. Olette kilttejä, kaikki. Vaikka Riinan, Äidin ja Kiran kommenteista tulikin mieleen leffa Snakes on a Plane. (Bees on a Plane! Tarantulas on a Plane! Vaaksiaiset on a Plane!)  Mie varmaan liikun suunnilleen reittiä Hki-Hämeenlinna-Hki-Kotka. Kattellaan sitten.  Täällä sataa rakeita. Vähän veikkaisin, että Havaijilla ei.

  VastaaPoista
 11. Vaikka jänöilyt ovatkin vähemmän toivottujen listalla niin jotain kuitenkin. Rumana miehenä minä olen sitten rusakko! Lentämistä tosin suorastaan jumaloin, mutta olen verinäyte-foobikko. Vintti pimenee joka kerta vaikkei olisi kuin pienestä hemoglobiininäpsystä kysymys. Pahimmillaan jopa telkkarista nähty verikoe saa kämmenet hikoamaan, polvet tutajamaan, sydämen hakkaamaan, olo on uskomattoman ahdistunut jne. Vaikka aihe onkin eri niin tuntemukset lienevät samat, joten luulisin tietäväni miten raivostuttavalta tuntuu kun ns. järkevä ihminen pelkää ties mitä. Eikä tietoituus siitä, ettei ole ainoa tms. järkiperusteet auta yhtään:( Ihminen on oikeastaan aika höhlä eläin. No, meitä on moneen junaan! Toivottavasti en tällä jälkirääpinnällä vain lisännyt ärtymystä ja mielipahaa.

  VastaaPoista

 12. Harri: et lisännyt yhtään! Se on totta, että vaikka tietää muidenkin kärsivän samoista fobioista, niin ei auta yhtään. Ja sekin on kovin totta, että ihminen on höhlä. :-)

  VastaaPoista