18.6.07

Miitti?Haluisko blogi- ja sfnetpersoonat, jotka mahdollisesti tämän lukevat, tavata vaikka tiistaina 26. pvä? Sopisko kelleen? Helsingissä? Jollain kivalla terdellä (ehdottakaa te)? Zepa? Kriisi? Anyone? (Jos ei aika skulaa, niin jotain muuta sopii ehdottaa - juhannusviikonlopun olen kuitenkin maalla, ja sen seuraavan viikon loppuosan oletettavasti eräässä pienessä itäsuomalaisessa rannikkokaupungissa 134 km Helsingistä. Ja jos ei nyt onnaa, niin elokuun alkupuolella voi koettaa uusintaa, lienen silloin taas pari viikkoa Suomessa).

Entä atkosjengin aikataulutukset? Ootteko kaikki lomautumassa, vai nähdäänkö vaiks 2.7.?

(Nämä ovat sitten vasta alustavia kaavailuja, koska mulla ei ole vielä paluulippuja, enkä tiedä, milloin palailen takaisinpäin. Mutta jos nyt aloittaa sumplinnan, niin eiköhän sitä jossain kohtaa saa jotain sovittua.)

Edit: nii, spostia en lue matkan aikana ti-to-aamu, mutta muuten kyllä.. kunnes sitten taas en juhannuksena. Siitä samasta vanhasta suomalaisesta puhnrosta tavoittaa kyllä.

10 kommenttia:

 1. Tiistaina olisin vapailla päiväsaikaan (siihen saattaa tulla katko johonkin aikaan jos päädyn käymään lekurissa tiistaina), mutta en enää illalla.  Mulla EI oo enää sun Suomi-puhnroa... mä poistin sen jos illoin kun muutitte, ko luulin ettei sitä enää tarvii. Laitapa mulle tekstarina se, jos sulla on vielä mun nro. Se sama ikivanha.

  VastaaPoista

 2. täti tahtoo tavata. soita sitten, kun olet maisemissa.

  VastaaPoista

 3. Paaks mullekin spostia nin vaihdetaan puhlareita? Etunimi.sukunimi@gmail.com toimii ja samoin lipaston meili. Voisin yrittää yhyttäytyä Helsinkiin tuona päivänä, jos Lastenlinnassa ehtivät ottaa silloin vastaan. Saisin sitten gradun kannalta elintärkeän hommelinkin samalla hoideltua.

  VastaaPoista

 4. Täti O: juu, soittelen sit.

  VastaaPoista

 5. Tekstattu ja mailattu..

  VastaaPoista

 6. 2.7. sopii, oon silloin (toivottavasti) takas maassa.

  VastaaPoista
 7. Se 2.7. sopii mullekin. (Mut varmaan lasketaan nyt atkos-jengiin, vaikka en siellä ikinä töissä ole ollutkaan . :-)

  VastaaPoista

 8. 2.7. nähdään ellei tulla sokeeksi, jolloin varmaan sit törmäillään. Kesällä ei tarvii pystyä parempaan.

  VastaaPoista

 9. voisko joku vähäsen kertoa unelmahevos pc pelistä mulle ? ja et voiko siinä viedä hevosii ulos ? voiko siin pestä hevosia? ja voiko sin luoda tallityttöjä ? tai onko siinä pelin alus tallityttöjä?? terveisin Iida :)

  VastaaPoista

 10. Iida: Mä vähän luulen, että olet väärässä paikassa kysymyksesi kanssa. :-)

  VastaaPoista