17.6.07

SuomettuminenMitä sinne Suomeen pitääkään pakata mukaan? Ei kai mun oikeasti tarvitse ottaa takkia? Parit pitkät hihat.. (olen tainnut menettää todellisuudentajuni pohjoismaalaisen kesäsään suhteen)

Vein avokadon hoitoon ja ihmettelin hetken Oude Janin vieressä olevaa rantalentopallopeliä. Hätäilin, kun tekstarit eivät menneet perille H:lle, mutta myöhemmin selvisi, että tulivuorella ei vain ollut kenttää. Pienenä H kuulemma toivoi tulivuorta joululahjaksi, joten loistavaa, että pääsee nyt ainakin vierailemaan sellaisilla.

Lopun aikaa olen sitten lepäillyt ja lukenut. Lienee parasta saada tämä korvajuttu hiiteen ennen suomettumista. Huomenna menen tosin kantamaan muuttolaatikkoja.

Noin tsiljoona ihmistä pitäisi nähdä taas sitten Suomessa. Ehkä käyn jopa Tampereella. Varmasti ainakin Helsingissä, Kotkassa ja Hämeenlinnassa. Minkä kameran otan? Digin? Automaattijärkkärin? Manuaalijärkkärin? Perketti, pitää vaihtaa rahaakin, kun on noita eurottomia pikkumaita matkan varrella. No, hyvin ehtii, lähtö vasta tiistaina ennen kuin kukko raakkuu.. jotta ehditään aamuruuhkien alta pois Saksan motareille.

4 kommenttia:


 1. Hei mites kauan sä olet suomettumassa? Nyt ei haluis missaa.

  VastaaPoista

 2. Pari viikkoo kai. En ole vielä järjestänyt paluumatkaa. Mites olis jotain juhannuksenjälkeisellä viikolla? Terde?

  VastaaPoista
 3. Muista kans Vallilan väkeä...

  (Itte oon rajan takana juhannuksen jälkeisen viikon)

  Sää on nyt sateinen ja viileä, mutta kyllä päivisin yleensä on tarennu.

  VastaaPoista

 4. Enhän mie teitä unohtaisi..

  VastaaPoista