6.6.07

Hetki lomaa


Aatehistorian kurssin viimeinenkin tehtävä tuli palautettua ja nyt voi hieman hengähtää. Huomenna aamujunalla Luxemburgiin! Sitä ennen pitää käydä kirjastossa hakemassa junalukemista ja koululla viemässä papereita.

Piti kertoa vielä jotain sunnuntaisesta konserttimatkasta. Konsertti oli Heineken Music Hallissa, joka on Bijlmerin kaupunginosassa lähellä Ajaxin areenaa. Hyppäsin täpötäyteen paikallisjunaan Amsterdam Centraalilla. Aloin pian ihmetellä: kovasti jengiä menossa konserttiin, mutta.. Jengillä oli päällä sähkönsinistä glitteriä ja stetsoneita. Mietin, että kummaa porukkaa nämä paikalliset Tori Amos -fanit. Bijlmerin asemalle saavuttuamme nämä glitteritkin jäivät pois, ja kuljin sitten väkijoukon mukana. Aseman ulkopuolella porukka jakautui: oikealle kulkivat nämä siniset glitteröitsijät, ja vasemmalle mekkoihin ja doc martenseihin sonnustautuneet hahmot. Ei ollut vaikea päättää, kumpaa porukkaa seurata.

Glitteriväki olikin menossa Ajax-areenalle Toppersin konserttiin. Väkeä sinne kulki kuin pipoa, ja porukassa näytti olevan ihan kaikenikäisiä. Googlettelin Toppersia saadakseni tietää, mistä hemmetistä on kyse, ja löysin tällaisen kuvan:Vaikuttaa.. hurmaavalta. Tietääkö joku hollannikas, mistä on kyse?

6 kommenttia:

 1. Olen onnekseni säästynyt enemmiltä yksityiskohdilta...Toivottavasti tuo on edes "huumoria".

  VastaaPoista

 2. Mestarit Areenalla, extraglitterillä!

  VastaaPoista

 3. Toi oikeanpuoleisin setä on pelottavin.

  VastaaPoista
 4. Eiköhän kyseessä ole Amsterdamin suurista pojista, Gerard Jolingista, Rene Frogerista ja Gordonista. Lehdissä oli muuten juttua siitä kumpi vetää enemmän Tiësto vai nämä Toppersit.

  Ei muuten ole minullakaan ole oikein kuvaa kyseisten herrojen musiikista, hyvin hyvin suosittuja ovat kuitenkin.

  VastaaPoista
 5. Hihhii, joo tää on suoraa homoviihdykettä heteromakuun :-) En tiedä tarkalleen miten Froger on eksynyt G & G:n joukkoon...? Joka tapauksessa näiden herrojen show uppoaa varsin hyvin keski-ikäisiin hollantilaisnaisiin. Hmm, eikös Marco Bjurström ole samantyylinen viihdyttäjä Suomessa?

  VastaaPoista
 6. SusaRouva7/6/07 21:09


  Mä olen nähnyt tuon vasemman puoleisimman tyypin telkkarissa jossain iskelmätähti-kilpailussa. Juontaa kilpailua ja aina välillä laulaa jotain Jari Sillanpää -tyyliin. Ei ihan meikäläisen makuun...

  VastaaPoista