16.12.07

Badkamer doka!Ensimmäinen vedos tehty kylppäripimiössä. Toimiihan tuo! Kemikaalialtaat ovat kylpyammessa ja suurennuskoje pöytätasolla. Kattolamppuun on vaihdettu punavalo. Vedostin tällaisen:

What do you mean? Of course I'm happy

Miten niin? Tietysti olen onnellinen.

Tehtävässä oli ideana toteuttaa valokuvan keinoin sarjakuvapiirtäjä Peter van Straatenin strippejä. Tässä oli kuvatekstinä "Hoe kom je er bij. Ik ben heel gelukkig" eli suunnilleen "Miten niin? Tietysti olen onnellinen". Lavastin kuvan meidän makuuhuoneessamme ja käytin valoina lukulamppuja, tosin suunnattuina vähän eri tavoilla. Filmi on Fuji Neopan 1600, vain pari vuotta vanhentunutta, ja opiskana oli kakkosnelonen. Vähemmän laajalla ei olisi meidän makuuhuoneessamme mahtunutkaan kuvaamaan.

Flunssa ei ole pahentunut, mutta nuhaa on vaikka muille jakaa.  Kaupungilla jaksoin kuitenkin hyöriä jouluostoksien perässä. Posetiivit ja kirkonkellot soittivat joululauluja, jotenkin hilpeä tunnelma. Stroopwafelkojuista levisi hyvä tuoksu. Beestenmarktin luistinradalla tenavat luistelivat kaksiteräisillä pitäen varmuuden vuoksi kiinni tuoleista.

Ai niin. Kansa on kahdessa eri äänestyksessä  äänestänyt vuoden poliitikoksi Geert Wildersin ja Rita Verdonkin, mutta tämä on jo niin masentavaa, että kirjoitan siitä vain pienellä fontilla.

2 kommenttia:


  1. Suosittelen mentholia kurkkupastilleissa ja huulirasvassa sekä chiliä (pitää nenän auki), pehmytnessuja (usein niissä lukee aloe vera), ravintola-annosta kirkasta viinaa kerran päivässä ja ulkoilua, jos ei ole liian kylmä (kylmä supistaa nenän limakalvoja, vähentää räkää). Nimimerkki viime viikolla meni 45 nessua.

    VastaaPoista
  2. Hieno kuva! Ettet vaan olisi saanut tuota flunssaa minulta "lahjaksi"...! (Sorry!)

    VastaaPoista