18.12.07

Pakkuu


Yskin, köhin, aivastelin ja niistin eilen koulussa niin kaikuvasti, että luokka vastasi "GO HOME!"
Menin sitten. Sain kuitenkin palautettua (huonosti ja nopeasti kirjoitetun) tutkielman (en tiedä, minkä verran haittaa - edellinen oli hyvin kirjoitettu, mutta opettaja ei osannut englantia tarpeeksi ja hämmentyi). Tänään tuntuu ehkä aavistuksen paremmalta. Mutta jäinpä nyt kotiin, jotta jaksan huomenna matkustaa.

Täällä on -3. Kanavat jo hiljaksiin jäätyvät. Eilen näin sorsan kävelevän Vrouwjuttelandin yli.

H tuli myös kipeäksi ja kärsii nyt flunssastaan kuin mies - valittaen koko ajan.

Miten ihmeessä ahdetaan parin viikon reissukamppeet, joululahjat, kannettava tietokone ja kolme kameraa varusteineen kahteen laukkuun? Tarvitsisin bag of holdingin. Mielellään siunattuna.

5 kommenttia:

 1. Kassin lisäksi voisin ottaa ring of teleport controlin ja vaikka purkillisen nymfiä.  Helpompi matkustaakin, en tosin tiedä, kuinka pitkä kantama olisi. Ehkä Itämeren yli voisi olla hankala tulla.

  VastaaPoista

 2. Hmm joo. En usko, että yhdellä hyppäyksellä (Ahvenanmaa) onnistuisi. Tietysti sitä voisi olla boots of levitation, mutta sen matkan levitointi voisi kestää.

  VastaaPoista

 3. Koko maassa on enemmän tai vähemmän +2 tai nollan pinnassa! Maanteillä suola nostaa verenpainetta ja samaa kökkökeliä luvassa vähintään jouluun asti. Telkkarissa Katainen kertoo talouden ylittämättömistä imperatiiveista, joilla ilmeisesti on jotain tekemistä tämän asian kanssa. Todella pimeeltä näyttää. Mutta tulkaa siis turvallisesti takaisin tänne kaamos-pohjolaan ja yrittäkää parantua.

  VastaaPoista

 4. Pimeetä on, mutta just nyt kuivaa. Mulla taas yskä voi huonosti, ja mä paremmin - tunnoton duunari sairastaa ennen pyhiä :-)

  VastaaPoista

 5. Kurja juttu tuo tauti - pikaista paranemista teille molemmille. Turvallista matkaa koto-Suomeen!

  VastaaPoista