7.12.07

Dag uit m'n leven


Päivä elämästäni -fotosarja on nähtävillä Flickrissä. Kylpyankkakuvasta en ole vielä ihan varma, sen teen ehkä uusiksi. Ei ollut liian kirjaimellista toteutusta tämä vihdoin kumminkaan.

Vä-syt-tää! Ja lisäksi tahtoo Suomeen! Kaksi viikkoa vielä. Mitä jos en sitten haluakaan tulla sieltä takaisin?

Huomenna pieni blogimiitti Amsterdamissa. Lisäksi pitäisi tsekata Stedelijk Museum ja siellä oleva Andy Warhol -näyttely. Sunnuntaina menen kuvaamaan erästä vanhempaa herrasmiestä.

Sit pitäisi löytää pienimuotoiseen juttuun varakas tai ainakin hyvin toimeentuleva ihminen. Jutun aiheena varakkuuden/turvatun hyvän toimeentulon tuoma turvallisuudentunne. Tai jotain. Varatonkin ihminen pitää löytää, mutta se onnistuu kyllä.. :-p Varakkaat vapaaehtoiset voivat lähettää sähköpostia.

Ja nyt voisin lähteä studiolle & pimiölle. Jos vaikka koettaisin neljättä kertaa saada niitä asetelmia kuvattua. Eihän sitä tänään ole oltukaan kuin vasta seitsemän tuntia koululla. Viimeisen seitsemän päivän koulutyöhön kuluneet tunnit: 53,5.

7 kommenttia:

 1. Aivan upea kuvasarja (Päivä elämästäni)! :-)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Hienoja kuvia hienona sarjana, kiits!

  re: kylpyankka

  Meitsi ihmetteli sen mustaa väriä, eix ne ole aina keltaisia? Vai onko tämä symboolinen Ruma Ankanpoikanen?

  re: punaisten lyhtyjen rivistö

  Erit. hieno kuva! Kuvassa voi nähdä monta eril. kuvaa: tyhjät pöydät lyhtyjen alla, ei yhtään ihmistä, ei mitään tapahtumassa tyhjällä areenalla, silti kaikki on kuin valmiina tulevia tapahtumia varten.

  VastaaPoista
 3. Älä sure, kun näät ja koet tään kelin, tahdot kirkuen takas minne tahansa muualle.

  VastaaPoista
 4. Toi onkin piruankka. Huomasit kai sarvet?  Täällä sataa sataa sataa sataa sataa sataa. Kastuin just läpimäräks Amsterdamissa. Mutta tulipahan tavattua Kafkis!

  VastaaPoista
 5. Hatunnosto upeasta kuvasarjasta !  Ja terveisiä Kafkikselle... (kade : eikö se ikinä tule Pariisiin ?!...)  ;-)

  VastaaPoista

 6. Tosi hieno kuvasarja, kivoja ideoita ja kuvakulmia. Yleisilme oli melko pimeä, kertooko se enemmän sikäläisestä talvesta vai väsystä?

  VastaaPoista

 7. Sekä että. Ei ehdi paljon valoa nähdä, kun menee aamulla aikaisin koululle ja pääsee viiden kieppeillä pois.

  VastaaPoista