14.12.07

Niisk


Flunssa tähän nyt tosiaan vielä tarvittiinkin. Koulussa on vähän joka toinen ollut kipeänä, sama flunssa tuntuu kiertävän luokassa kehää. Kun vielä eilen kävimme lavastamassa yhtä kuvaa, jossa piti esiintyä ulkosalla t-paidassa, oli kylmetys valmis. Illalla sitten paukahti fluna. Nyt on päässä räkää, kuumetta onneksi korkeintaan hiukkasen. Ajatusten olisi paras liikkua nyt viikonloppunakin. Maanantaina pitää palauttaa viiden sivun tutkielma, jonka kirjoittamista en ole edes aloittanut. Keskiviikkona lähden suoraan koulusta matkaan.

Foto Intron kuvat menivät ranskalaissedälle läpi, nyt vain pitäisi saada aikaiseksi tasokkaita printtejä. Fototekniikkaan on vielä tehtävää. Teknisellä kameralla otetut diat onneksi onnistuivat ainakin teknisesti ekalla, saa sitten nähdä, kelpaavatko sisältönsä puolesta. Reportaasin teen Suomessa. Kuvaamataitoon pitää luoda 24 eri kuvaa blokin loppuun mennessä. Koulun 325-vuotisjuhlavuoden päätösjuhlat olivat torstaina, mutta hollantilaiseen tapaan ne alkoivat vasta kello 22, enkä minä siihen aikaan jaksa enää aloittaa piletystä. En sitten mennyt. Oli kuulemma kovat kemut, Jasperkin katkaisi jalkansa tanssilattialla.

H osti meille suurennuskojeen. Durst 605 väripäällä, aika massiivinen kapistus. Nyt voi suurennella kuvia kylpyhuoneessa. Jos vain jaksaa kantaa laitteen kylpyhuoneeseen, viritellä lamput, altaat ja ajastimet jne. Pitänee kokeilla tässä.

Hyväin aika tätä nuhan määrää.2 kommenttia:


  1. Duha on bergeleestä! Osanoddoa!

    VastaaPoista
  2. Flunssa: Älä Tuuli nyt yhtään synkistele siellä;) Eikös positiivinen ajattelu ollut tuossa jokunen vuosi sitten muotia? Ainakin kaiken maailman konsultteja ravasi jopa minunkin työpaikallani vouhkaamassa. Eli kyseisen "ideologian" mukaanhan tilanteesi on paras mahdollinen! Räit ja pärskit nuhasi nyt niin ei sitten mene joulunaika pilalle, ja vastustuskykyä riittää vielä uudeksivuodeksikin. Et siis suinkaan ole kipeä vaan vain hetkeksi vapautunut terveydestä:D

    VastaaPoista