4.3.08

Fascinating


Zachary Quinto esittää Spockia uudessa Trek-filmissä. Saattaahan tuo ulkonäöllisesti toimiakin, liikkuvaa kuvaa en ole tyypistä ikinä kai nähnyt, joten en tiedä. Mutta Winona Ryder on Amanda Grayson! Siihen ei kyllä voi suhtautua kuin .. huumorilla?

Kai tuo leffa pitää sitten joskus käydä katsomassakin. Kahta uusinta Trek-elokuvaa en ole koskaan nähnyt, enkä muutenkaan kuin hajajaksoja kaikesta TNG:n jälkeen tehdystä. Mutta TOS onkin asia erikseen. (Sitä paitsi Leonard Nimoykin on mukana, joten tietysti mä sen menen katsomaan. Kunhan nyt filmaisivat sen ensin.)

Fototekniikanopettaja ei oikein arvostanut Suomessa ottamiani perspektiivikuvia. Huokaus. En minä oikein ihan kaikkea ehtisi uudestaan tehdä (ja varsinkaan niitä on vähän hankala käydä parantelemaan, kun jäivät sinne 1700 kilometrin taakse). Huomenna pitäisi kuvata muodin lopputehtävä kirjastossa, torstaina muodin ryhmätehtävä, viikonloppuna pari fototekniikkaa uudelleen studiossa ja uusi kuvaamataidon omakuva. Tänä iltana on tehtävä 2 digitaalitekniikan isoa tehtävää, yksi graafisen suunnittelun tehtävä ja huominen kuvaussuunnitelma. Lisäksi pitää siivota hamsterin häkki. Olen siis palannut arkeen!

2 kommenttia:

  1. "...Olen siis palannut arkeen!"    Sun pitäisi keksiä itsellesi jokin hyvä harrastus, että saisit aikasi kulumaan:D

    VastaaPoista

  2. Quinto on ainakin Heroesissa ihan vakuuttava, arvelisin että sopii Spockin rooliin mainiosti. On sellainen sopivan lakoninen.

    VastaaPoista