17.3.08

Werkenwerkenwerken en zelfs meer werken


Miten sitä aina riittääkin tätä hommaa ennen beoordelingia. Vaikka itse kuvat olisi jo tehty ja printattu. Huomenna ftech ja muotikuvaus, torstaina docu, seuraavalla viikolla vielä kuvis. Siinä välissä päästäisloma ja mukavat vieraat Suomesta.

Eilenkin melkein oli vieras Suomesta. Ystäväni Matti V. oli soitellut pitkin aamupäivää Schipholista, että hän olisi nyt siellä konetta vaihtamassa. Valitettavasti minulla ei ollut asiasta aavistustakaan. Kannattaisi varmaan alkaa pitää kännykässä ääni päällä - ei menisi harvinaisten ystävien yllätysvierailut ohi kohtaamatta. Ehkä sitten paluumatkalla.

Lentokentistä puheenollen, H on jumissa jossain Kastrupissa odottelemassa konetta, joka kuljettaisi Suomeen hautajaisiin. Kovin stressaavaa ja rankkaa sellainen matkailu, ilmankin että lentoja siirrellään ja peruutellaan.

Minä taas olen junamatkailemassa kuukauden päästä Pariisiin. Pitkä viikonloppu ystävän kanssa Pariisin keväässä. Ei todellakaan hassumpi homma. Siitä seuraavana viikonloppuna eli vapun tienoolla pitänee matkailla Lundiin, H kun kerran muuttaa sinne. Väliaikaisesti, mutta kuitenkin. Tulee olemaan omituista asua pari kuukautta hamsterin kanssa kahden.

Mutta siihen nyt on vielä aikaa. Ensin edessä nämä beoordelingit, päästäisloma, ystävien vierailu ja reissu Brysseliin.

2 kommenttia:


  1. Mun kännykässä on ääntä ja muuta mutta se on aina kotona, ei mun mukana...eli ei minua kukaan koskaan löydä ajoissa.

    VastaaPoista

  2. Mä onnistuin jossain kohtaa tottumaan siihen, että ei mulle kukaan kuitenkaan soita - kaikki kamut ovat Suomessa ja soittaminen on liian kallista. Mutta nyt tulee puheluja kyllä opiskelukavereiltakin joskus. Kai sitä pitäisi oppia pitämään kännykässä ääni. Se vain jää pois, kun koulussa ei voi tietenkään pitää ääntä päällä.

    VastaaPoista