29.3.08

Puistatuksia


Eläinkaupassa oli iso laarillinen toukkia, johon laskin hetkeksi en onneksi käteni vaan katseeni. Vieläkin värähdyttää. Ties mille olivat menossa murkinaksi.

Yleiskaupassa edestäni juoksi rotta. Pakasterasiahyllyjen taakse seinänkoloon. Kyllähän minä jyrsijöistä pidän, mutta en keittiötarvikkeissa. Kaupankaan.

Mutta sentään täällä ei ole skorpioneja.

6 kommenttia:

 1. Rotta, hyi hitto...

  Aiemmin ihmettelin että miksi täällä on jokaisessa baarissa kissa - myöhemmin tajusin että sehän kuuluu henkilökuntaan...

  VastaaPoista
 2. Minä tiiän! Meillä oli joskus pari vuotta sit hoidossa jonku kuukauden kaverin madagaskarin päivägekko, joka söi ahnaasti jättijauhomatoja. Tosi monet liskot vetää kaikkia ihania toukkia. Jättijauhikset on kurjia vaan kun ne pitää kamalaa rousketta astiassaan (*brr*, vieläkin ällöttää mielikuva äänestä), haisee pahalle ja puree ihmiskäteenki niin että nipistää. Niillä on hirveät leuat.  Mut vielä ällöttävämmiksi osoittautui sirkat.. Ne kun oli sen gekon pääasiallista ravintoa. Jauhikset on liian rasvaisia. Niin alkuun oli jotenkin kodikasta kun kotona kuulosti ihan sademetsälle, isot mustat sinänsä makeennäköset ja symppikset sirkat möykkäsi melko kovaa öisin.. Mut siinä vaiheessa kun tajuttiin, että hetkinen, tuo sirkutus ei kyllä kuulu terrasta vaan ympäri huonetta.. ei ollut enää niin kauhean kodikas fiilis. Ja kun ne karkaili pitkin ihan jatkuvasti, ihan sairaan pienistä koloista.  Kysy vaan lisää ällöttävistä elukoista, mie saatan omata muutaman omakohtaisen kokemuksen ;)

  VastaaPoista
 3. Riitta: täyden palvelun baari - olut eteen, kissa syliin!  Kira: iu iu iu iu iu. Pureva mato. En taida uskaltaa googlettaa ko. otusta. Yksi kehno puoli noissa matelijalemmikeissä on just niiden ruokavalio.

  VastaaPoista

 4. Eiku googletin ja ne olikin just noita laarillinen siellä eläinkaupassa! Ai ne vielä PUREE ja PITÄÄ ÄÄNTÄ! :-----o

  VastaaPoista

 5. Yökkö yäk noita rottia ja vielä ruokakaupassa. Täälläkin niitä on marketeissa aivan varmasti mutta minä tykkään ajatella että ei, hih

  VastaaPoista

 6. Juu, minullakin ne pysyvät mielestä pois ihan hyvin kunhan en niitä näe..

  VastaaPoista