21.11.08

NamimeemiZepa paiskasi meemihaasteella, eli...

1. Valitse vähintään viisi irtokarkkilaatua, jotka valitsisit oikeastikin karkkipussiisi.
2. Ota karkeista joko itse kuvat tai nappaa ne netistä ja julkaise ne blogissasi.
3. Tämän jälkeen haasta vähintään vähintään kolme ihmistä tekemään tämä meemi, ja linkkaa heidän blogeihinsa. Voit haastaa myös useamman! Koita arvata, mistä nameista he tykkäävät.
4. Halutessasi voit vielä selvittää sanallisesti valintojasi…

Hmm, irtokarkkeja en niin muista.. mutta kokeillaan karkkeja yleensä. Tämän hetken ykkössuosikki on C1000:sta saatava soft nougat, jossa on hedelmänpaloja ja pähkinöitä:


Sitten tietysti Dracula-pillerit:Dragster-salmiakkirenkaat:Apteekin salmiakki:ja lopulta ehdoton klassikko, ehkä kaikista paras kaikessa monipuolisuudessaan; Jelly Bellyn originaalit jellybeanit. Näistä parhaita ovat popcorninmakuiset, kanelit, kahvinmakuiset ja salmiakit, tietysti.Kuvat kaikki kaivettu netistä. Haaste lähtee Jaanalle, Riitalle ja H:lle.

Ainii, noista salmiakeista vielä sen verran, että hollantilaiset kyllä ymmärtää niiden päälle. Kaverini just toivoi turkinpippureita 19-vuotislahjaksi. Mutta muuten nämä keskempieurooppalaiset eivät oikein osaa. Saksalainen luokkatoveri kävi sylkemässä tarjoamani vinoneliösalmarin roskikseen.


5 kommenttia:

 1. Ah luojan kiitos täällä ei ole Tuplaa tai muuta entisen Leafin tuotetta, jotka jotkut vielä kuvittelevat "suomalaisiksi" tuotteiksi. Tuplan syönti loppui kuin seinään v. 2005 kun se (hollantilainen?) firma ulkoisti suomalaiset brändit Ranskaan ja Unkariin ja antoivat samalla 400 finskille potkut. Sama boikotti koskee siis kaikkia Malacon tuotteita. Mutta asiaan: Dracula-salmarit on ihan must! Ja Fasun sininen ja vielä Kiss-Kiss (saa tosin harvemmin). Nallekarkit ovat myös suosittuja eri muodoissaan. Lisäksi salmiakkipääkallot (se oli joku ruotsalainen firma joka teki niitä), ja turkinpippurit (tanskalaiset) :P

  VastaaPoista
 2. Muhun uppoaa Fazerina ja Geisha suklaalevyt, nam!  Kohta onkin aikaa ahmia suklaata ahdistukseen koska sain todennäköisesti viime viikolla potkut! Jos nyt joku on enää jaksanut katsella tauottomia YT-uutisia niin NSN meinaa lopettaa työpaikkani Espoon tehtaan ja siirtää meidän tuotteemme Saksaan ja loput Intiaan:( Huoh, mitähän sitä sitten tekisi? Yli neljäkymppisen tilanne työmarkkinoilla ei liene kovin kehuttava varsinkaan kun ei edes osaa mitään yleishyödyllistä. Toisaalta kun on saanut maistaa jo neljiä (vai oliko viisiä) YT:tä 2000-luvulla niin alkaa jo kyllästyttää sekin! Välillä tuntuu, ettei tuo meininki jatkuvassa YT-rumbassakaan ole enää mistään kotoisin. No, vastahan minä ehdin olla tuolla reilut kaksikymmentä vuotta...

  VastaaPoista

 3. Harri: Voihan pska! Ihan tosi?? Joo. luin että NSN lopettaa Espoosta, mutten arvannut että kalahtaa sun nilkkaan. Voi perkule. :-( Olen tosi pahoillani.

  VastaaPoista
 4. Kiitokset myötätunnosta! Eipä tuo minun tilanteeni tosin huonoin mahdollinen ole. Siellä on pariskuntia, joista molemmat puoliskot ovat samassa työpaikassa, lisäksi kun on viellä lapsia ja kuusinumeroinen asuntolaina niin ei näyttänyt paljoa naurattavan:( Eikä tässä tilanteessa tarvitse (valitettavasti) yksin olla. Mitä tässä nyt tulee uutisia seurailtua niin "kavereita" riittää, potkuja näyttää satelevan kaikilla paikkakunnilla ja kaikilla aloilla. Ei kait sitä tähänkään kuole, voihan tämä olla pitkän päälle jopa muutos parempaan koska tuolla on tosiaan ollut ilmapiiri jo pidemmän aikaa huono (eikä ihmekään kun saa/sai elää ainaisessa pelossa).

  VastaaPoista
 5. Pitäiskö noita Jelly Bellyjä joskus kokeilla, kun lapset niitä aina kinuaa, mutta kun ovat niin kalliita?  Muuten olen kyllä sen verran keskempieurooppalaistunut, että syön mieluiten suklaata.

  VastaaPoista