26.11.08

Turhautus


Vietimme eilen aikaa koululla jälkikäsitellen edellisen viikon studiokuvauksen tuloksia. Tehtävänä oli taaskin kopioida kuva täydellisesti; esimerkkikuva oli korillinen tomaatteja, ja valmiissa kuvassa piti olla jokainen tomaatti samanmuotoisena ja samassa asennossa, jokainen heijastus täysin kohdallaan samoissa kohdissa tomaatteja, jokainen varjo samassa asennossa, taustan epämääräinen väri täysin sama kuin alkuperäisessä jne. Tällaisesta hommasta hollantilaiset toverini sanovat, että "mierenneuken", joka tarkoittaa kopulointia muurahaisten kanssa. Meilläpäin samassa ilmaisussa on mukana pilkku.

No, aikamme käsiteltyämme opettaja tuli vilkaisemaan ja sanoi, että ei kuulkaa, ei tuo kelpaa. Valokuvatkaa koko juttu uudelleen. Kuulemma tomaattiemme kantaosien ne vihreät pienet lehtiset ovat ihan väärin.

Viime viikolla hommaan meni seitsemän tuntia, kuusi 4x5 -filmiruutua ja tietysti 24 eur + 30 eur rahaa (kehityksen ja filmin hinta). Ensi tiistaina sitten uudestaan.

Uskotteko, että minua joskus turhauttaa tämä koulu?

Mitä muuta... Ytimen vuoden viimeisen numeron teko on loppurutistusvaiheessa, oma panokseni tosin on pieni. Tänään menen IDFA:an katsomaan pari leffaa. Liikenne on palautunut normaaliksi, lumesta ei ole enää tietoakaan, ja junatkin jo kulkevat.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti