9.10.09

Kassimeemi


Olin tänään 11 tuntia duunissa (tai no, oli siinä yhteensä 3 tuntia työmatkoja eli vain 8 tuntia töitä), mutten jaksa siitä just nyt kirjoittaa muuta kuin että kivaa oli. Nyt viikonlopun alkamisen kunniaksi teen meemin tässä odotellessani H:ta autobaanalta kotiin.


Kassimeemi: kerro, mitä kassisi sisältää.


Tämänpäiväinen kassini sisälsi seuraavaa:


Canon EOS 5D


50mm f/1.8 objektiivi


24mm f/2.8 objektiivi


100mm f/2.8 objektiivi


akkukahva


2 akkua


salama


salamakenkäplugijuttu


2 vastavalosuojaa


2 muistikorttia


pieni peili


kuulakärkikynä


moleskin-muistivihko, sininen ja pieni


Susan Sontag: On Photography


Ina Rae Hark: Star Trek


lompakko


Hakusessa olisi nyt uusi reppu, johon sopisi tuo kaikki roina + 15-tuumainen läppäri piuhoineen.

5 kommenttia:

 1. No tuolla kuormalla on reppu kyllä ehdoton. Mulla on Lowepron Nova 200AW(tjsp.)-mallin olkalaukku eikä pitkään tarvitse rojujen kanssa haahuilla ennen kuin hymy hyytyy.  nimim. skolioosia pukkaa  PS. Vaikka sullahan pitäis tietysti olla tollanen Stealth Reporter D650 AW "Created for photojournalists and news photographers"!;-)

  VastaaPoista
 2. Ihan kivalta muuten näyttää tuo stealthi, mutta se on tosiaan olkalaukku.. Mulla menee hartia (kerrallaan) lysyyn jos tuota kuormaa roudaan olkalaukussa. Kahta erillistä laukkua taas en halua siksi, että sitten toinen niistä jää junaan.  Olen vähän vilkaissut reppua Kata DR-467... mutta vain netitse.

  VastaaPoista

 3. Mites olisi käsilaukku? Eikös perimätieto kerro, että naisten käsilaukkuihin mahtuu uskomaton määrä mitä ihmeellisintä kamaa. Toi Kata vaikuttaa varsin oivalta, imee näemmä hyvin rompetta eikä ole ihan riistohintainenkaan.

  VastaaPoista

 4. Naisten käsilaukkuihin tosiaan mahtuu käsittämätön määrä roinaa, mutta sen roinamäärän takia niihin muodostuu pieniä mustia aukkoja, joihin jotkut olennaisimmat tavarat katoaa. Tosin ne sitten pulpahtelee välillä takaisin muutaman tuloksettoman etsinnän jälkeen.

  VastaaPoista

 5. Paras olisi varmaan blessed bag of holding.

  VastaaPoista