15.10.09

Savu joulukuu 2007 - lokakuu 2009


Äkkiä asiat muuttuvat. Äsken kirjoitin, kuinka vien perjantaina hamsterin hoitoon. Ihan vähän sen jälkeen hamsteri veti viimeisen henkäyksensä kädelläni. Olin aamulla nähnyt Savun juoksupyörässä juoksemassa. Nyt illalla ihmettelin, kun ei ötti ollut vielä hereillä. Löysin sen nukkumasta pajusillan alta, ja minusta se hengitti jotenkin raskaasti ja epäsäännöllisesti, eikä herännyt kun rapsutin sitä. Nostin hamsun käteeni ja se henkäisi pari kertaa syvään ja sitten kuoli.


Huomenna hautaan Savun Delftse Houtin metsään. Se oli hyvä pieni eläin, joka ehti lyhyessä elämässään paljon ja helpotti yksinäistä eloa täällä. 

8 kommenttia:


 1. voi kulta. se oli niin ihana pieni yksilö; jäämme kaipaamaan.

  VastaaPoista

 2. Ihmeellistä miten noin pieneen pakettiin mahtuu kokoansa niin paljon suurempi määrä iloa ja rakkautta, miten se täyttää elämässä niin suuren tilan ja sitten jättää jälkeensä suuren surun.

  VastaaPoista

 3. Oi voi :( Minä ja Savu emme ehtineet koskaan nähdä. Pieneltä vekulta se näytti kuvissa. Yritä jaksella!

  VastaaPoista

 4. :-( *hali*

  VastaaPoista
 5. rotterdamin riitta15/10/09 18:09

  Voi, ikäviä uutisia. Ajattelin sinua eilen kävellessäni eläinlääkärinaapurimme ohi. Portailla istui useampikin huolestunut kissan tai koiran omistaja lemmikki tai ainakin koiranpää sylissään. Hyvin paljonkertovia still live- muotokuva-aiheita.

  Jäihän sinulle hyviä kuvia Savusta?

  VastaaPoista

 6. Voi miten surullista :-( Osanotto.

  VastaaPoista